PCPoradenství.cz
Jste přihlášen jako: Neregistrovaný | Přihlášení

Nejste přihlášen. Nezapomeňte se přihlásit nebo zaregistrovat!


Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Periferie

Sítová karta

Phox
Účastník
Status: Offline


Příspěvky: 81
Založen: 3.12.2012


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: po Kvě 08, 2017 15:32    Předmět: Sítová karta Citovat

Zdravim chtěl bych poprosit o váš názor.včera mi začala blbnout sitová karta integrovaná v zakladní desce (ASUSTeK COMPUTER INC. M5A99X EVO R2.0) pc nešlo připojit k internetu pořad vyskakovala hláška

**Realtek Network Controller Not found. If deep sleep mode please plug the cable**

dlouho jsem hledal na netu a spousta lidí to řeší a vždycky došli k názoru že ta sítovka je k.o
tak jsem se rozhodnul koupit sitovku přes usb (https://www.alza.cz/axago-ade-sg-d480281.htm?o=6)
stala vic a ma větší rychlost tak jsem si řikal že než koupit PCI za 200 kč.tak investuju a nemusím rozebírat pc a po dnešním testovaní se mi stane ze internet spadne a musim to opravovat přes windows poradce a pak to vždycky zase jde. je problem vtom že je to přes usb ???? děkuji moc za rady
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18286
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: út Kvě 09, 2017 22:11    Předmět: Citovat

Ahoj,

moc nevím co ti poradit, ale tím, že to je USB by to být nemělo. Tedy pokud deska nemá kromě síťovky problém i s funkcí USB, což je samozřejmě možné. Taky může být síťovka nekompatibilní s tvojí verzí Windows, což u zařízení za pár stovek často bývá.
Phox.mobile
Anonymní







PříspěvekZaslal: st Kvě 10, 2017 17:32    Předmět: Citovat

No ono jde spíš oto jestli si myslíš ze sitovka přes usb je horší nebo lepší jak pci do MB ?
Stiletos
Pravidelný přispěvatel
Status: Offline


Příspěvky: 822
Založen: 9.7.2014
Bydliště: Most


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: st Kvě 10, 2017 18:41    Předmět: Citovat

Všechno je horší přes USB včetně zvukovek u ntb nutnost u MB bych se tomu vyhnul.
Tomáš Bohuněk
Poradce
Status: Offline


Příspěvky: 18286
Založen: 7.11.2007
Bydliště: Praha


Zobrazit informace o autorovi
PříspěvekZaslal: čt Kvě 11, 2017 7:04    Předmět: Citovat

Jako jo, USB má určité limity, ale pokud potřebuješ jenom aby fungovala, tak v USB problém nebude. Nemělo by to ale "vypadávat" atd.
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   Tisk vlákna    Poradna -> Periferie Strana 1 z 1

Odeslat rychlou odpověď:
Uživatel: 


 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory.
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory.

Příbuzná témata
Žádné nové příspěvky Lepší grafická karta? Pavel Lobluš Hardware 1 po Lis 20, 2017 18:13 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Nová grafická karta do 10 000 Kč martinecek15 Nákupní/prodejní poradenství 3 pá Zář 01, 2017 17:43 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Grafická Karta GPU USAGE 0% FrozzCZ Hardware 1 pá Dub 07, 2017 10:41 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Grafická karta- tečky troup58 Hardware 1 út Úno 14, 2017 16:27 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky televizní karta AVerTV Volar HD nano ... custer Periferie 0 pá Led 13, 2017 16:02 Zobrazit poslední příspěvek