problem s rundll32.exe

Hezký den.Mám problém s"rundll32.exe-chyba aplikace-instrukce na adrese.......blabla..nelze provést operaci:read.".Po reinstalaci Win.XP stejný problém.Po reinstalaci ovladačú Nvidia stejný problém.Ve složce Win32 jsem našel soubor "rundll32" který vypadá jako modrý lyst papíru.Ostatní soubory mají ikonu soukolí.Na CD "WinXP" jsem tento soubor nenašel.Pomožte mi prosím.Předem moc dík.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Potřebujeme znát přesné znění té chyby - chyba se objeví hned po spuštění systému?

Udělejte nám prosím screenshot chyby a nebo sem vypište znění chyby z chybových hlášení - Ovládací panely\Nástroje pro správu\Správa počítače (nebo Prohlížeč událostí, mám W7, takže už přesně nevím, jak na XP ty položky jsou...)

Obrázek uživatele nervozita

Chyba se oběví po spouštění dektoskopu nebo hry."rundll32.exe-chyba aplikace-instrukce na adrese 0x7c9100e8 odkaz na adresu paměti 0x01be0010.S pamětí nelze provést operaci:read."Je doprovázena další chybovou zpravou týkajícíse aplikací ovladačů.můj system"XP profesional-ovladače Nvidia -Grafyka 8800GT-ram 1.5gb.Podobný problém na stránkách microsoft i s řešením ,bez úspěchu.Podezření na "sircam32"neprokázán.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

signalizuje mi to problém s pamětí, projeď je Memtestem http://www.pcporadenstvi.cz/memtest-86

Obrázek uživatele nervozita

Memtest žádnou chybu neoběvil.I přes všechny chybová hlášení všechno jede.

Obrázek uživatele TheALuminium

Možná jen nějaká havěť napadla rundll. Zkoušel jste čistit nějakým softwarem?

Obrázek uživatele nervozita

S největší pravděpodobností tomu tak je.Na stránkách Microsoft jsem oběvil návod podle kterého mám v počítači "SIRCAM32".......HKEY_CLASSES_ROOT/exefile/shell/open/command..."%1"%....oběvilo se vše co popisují.Bohužel jsem nenalezl vhodný program který ho identifikuje a zneškodní.Poraďte,pomožte!!!!!Za každou dobrou radu moc děkuji.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[43611] RE: Sircam32

Pokud máte v PC skutečně Sircama32, použijte tuto speciální utilitu od Symantecu. Je to universální nástroj pro odstranění tohoto konkrétního viru. Klikněte na stránce na Download Removal Tool a pak již postupujte dle pokynů programu...

ODKAZ: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2001-072013-...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[43612] rundll32

Už jsem zkusil úplně všechno "sirkam"to asi taky nebyl.Až na ty hlášení vše funguje.Díky za pomoc všem,snad se to nějak spraví samo.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.