Mrzne (seka) mi PC

Prosíím HELP :(( Stále mi zamrza teda seka počítač. To neni uz normalne co som cital vselikde na forach nikde nemaju problem taký ako ja... Proste zapnem ho a ešte sa mi nezapne ani windows a uz sekne ! Proste len tvrdý reštart pomoze ! A pokedy sa prepracujem az k tomu aby som bol uz konecne vo windowse musím ho takto reštartovať aj 20 krát (a to vobec nepreháňam) no a keď sa už do toho windowsu konečne dostanem davám tomu 5 min a sekne to zase... Potom len reštart a uz som naspeť a kedy si zachce si zamrzne zase ! Počítač stale beží všetko beží HDD ventilatory všetko ! Len proste mi zostane obrazok na monitore. V monitore chyba nebude pretože aj keď očúvam tak mi sekne aj zvuk ! Vyťaženie takmer žiadne najviac Mozilla+ICQ+WMP a to je všetko, vobec mi to nesekne keď je nejak vela preťažený sekne mi to aj keď sa len kukám s podopredou bradou na plochu. Grafiku mam 256MB. Neviem čo sa mu mohlo stať 2 roky v pohode bežal sem tam som preinštaloval win ale tým sa všetko vyriešilo. Teraz som už skúšál všetko ! Začalo mi to robiť asi pred dvoma týždňami asi po pol týždni som úplne preinštaloval win čiže aj s celým C-ečkom. Ale nepomohlo. Potom som čítal nejaké diskusie o podobných problémoch a dočital som sa že mu došov sused rozobral PC a povysaval a všetko šlape. Tak som sa to rozhodol skúsiť ! Asi tak pred pol hodinou som úplne celý počítač rozobral a povýsaval. Prachu tam bolo poriadne vela tak som sa tešil že hadam to pojde... no a stále nejde :( Prosím pomožte. Ďakujem za odpovede ! :)

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
vyčištění PC jste udělal dobře, jen bych ještě zkontroloval jestli je opravdu vše v pořádku zapojené. Tedy všechny sběrnice a napájení. Poté bych zkusil pustit MemTest na operační paměti viz. http://www.pcporadenstvi.cz/memtest-86 a poté bychom mohli podle výsledku pokračovat dále ...

Obrázek uživatele chrobi

Já měl jednou problem, že mi počítač chvíly běžel a pak se mi po urcity době začal zasekavat v nejakym intervalu. Zkoušel sem vsechny ruzny antiviry, cleanery, vsechno! Nic nefungovalo, tak sem pocitac vzal do servisu, tam mi po par dnech rekli, ze mi odešla horní mechanika, kterou sem nepoužíval a že si čas od času začne pro sebe krást RAM. To byl celej problem, ale mechanika nebyla funkční. Pravděpodobne to neni tvuj pripad, ale naznacuju, ze problem muze bejt i v necem, co by se zdalo jako blbost.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.