ovladač USB

Ahoj. Instaloval jsem windows xp home edition a vůbec se ve správci nezobrazuje USB port, media player mi hlásí, že nenašel část softwaru,...Když připojím cokoli do portu, počítač nic nehlásí. jsem naprostý laik a někdo mi tvrdí, že systém ovladače obsahuje, jiný že ne,...zkusil jsem je najít na netu, ale nedaří se (anglicky neumím). PC je Fujitsu-Siemens P300. Poradí někdo krok za krokem, kde ty ovladača stáhnu (příp. jak jsou na těch stránkách značeny v angličtině, vím jen, že ovladač je driver, ale to je asi vše :)) )? Bez USB se nehnu dál...
Díky

Obrázek uživatele TheALuminium
[30704] ovladač USB

Těchto PC je doopravdy spousta. Hlavně mají různé základní desky, takže nemůžu zjistit co hledat. Nainstalujte si Everest viz. http://www.pcporadenstvi.cz/everest-home-edition-nejlep-i-diagnosticky-p... a pak nám sem napište z Přehledu název základní desky a pohneme se dále. Případně můžete udělat screenshot a uploadovat ho sem.

Obrázek uživatele objekt.kamil
[30705] USB

Prográmek určitě nainstaluji, zatím mohu jen opsat z papírů: Fujitsu-Siemens P300
deska Gigabyte GA.7VKMP - VIA VT 8375
proc. AMD Athlon 2600+ Mhz prac. frekvence 2,133 GHz (8*266)
Socket A, akt. chl.
512 DDRAM PC 400 (1modul)
HDD (Seagate,WDC,Samsung,Maxtor) 40 GB IDE
52x CD-ROM, FDD
na desce 1 AGP, 2PCI, 2DIMM
PS/2, 6xUSB, COM1.2, LPT1
stereo zvuk AC97, LAN 10/100
...třeba to k něčemu bude.

Obrázek uživatele TheALuminium
[30706] ovladač USB

Tohle je kompletní podpora ovladačů pro Vaší základní desku -> http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?Product... takže nás bude zajímat Chipset. Stáhněte tento ovladač a nainstalujte.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.