Instalace Antiviru , poté Windows žádá heslo

Zdravim, mam ještě jeden takový problem. Nainstaluju Antivir (free verzi) jakýkoliv, a po té co dam restart počítače , tak po mě chce windows heslo které jsem nikdy nezadával, i když vypnu heslo v BIOS , tak se to děje pořád. Nevíte někdo co stim ? Budu vám velice vděčný :-)

Obrázek uživatele Grinder

Už opravdu nevim co stim , tak nevíte někdo co stim může být ?

Obrázek uživatele Honza

Čau,
a jaký je přihlašovací log, uživatel je kdo? Admin, co je tam psané? Dostaneš se do pc, na plochu?

Obrázek uživatele Grinder

no nejdřív když sem prostě něco stáhnul a poté nainstaloval (antivir) tak normálně pracoval atd... poté sem restartoval pc a windows chtěl heslo ale já sem nikdy nic takovýho nezadával tak když sem tam psal tak to nic nebralo ... tak sem přeinstalovat windowsy Xp , zadal Jmeno a heslo který mam zadat při v stupu , pak sem nainstaloval jiný antivir a chtěl pomě zase už. jmeno a heslo tak jsem to zadal a zase to samý ... pak sem to zkusil ještě jednou a pořád to samý .... tak sem zvolil cestu Firewallu a Windowsovských ochran a ještě mam AOL , to je docela učiny , žadný vir ... ale stejňak bych tam radči něco měl , fakt nevim čim to muže byt

Obrázek uživatele Honza

To je divný, zformatoval si kompletně disk? Podle mě je na disku stále nějaký pozůstatek, který se vrací při každé určité instalaci. Zkus instalovat třeba Nortona 07.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.