Free Antiviry (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jelikož nemám peníze na placený antivir, tak uvažuju o bezplatných verzích. Mám zde několik typů, ale nevím, který si vybrat.
1. Avira Antivir
2. Avast
3. BitDefender
4. AVK ale nevim jestli je zdarma.
5. McAfee .... tady problem registrace a instalace.

Děkuji za radu.
:cool:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

čus, osobně doporučuju kombinaci Avast Home + Spywyre terminator... obojí je Free... já je používám a sem spokojenej..

Obrázek uživatele Vlastik

Je dobré mít zaplý rezidentní štít spyware terminator a ještě kerio firewall? Zpomaluje běžící proces rezidentního štítu spyware terminator pc ? Muzou byt tyhle proramy na ochranu pc spolu ? Avast, SpyBot S & D, Ad Aware SE Personal, Spyware Terminator a Kerio Firewall ? Dik za rady. Jeste mi piste odpovedi na prvni dotaz. Dik :???:

Obrázek uživatele Jarda62

no a co treba AVG Free Edition to je taky good

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

AVGčku moc nevěřim, ale neni moc dobrý, mít několik stejnejch antvirů, páč se mezi sebou mlátěj, ale Avast, Spybot a Spyvare terminator by tam bejt mohly pospolu...

Obrázek uživatele Exitusek
[17243] x

Taky bych asi doporucoval ten avast ale kerio je nekdy az moc dobry firewal :))

Obrázek uživatele Honza

AVG se ted zlepšuje, musíš mít firewall+antvir+nějaký programy na spyware což je třeba spybot nebo termintator. Kombinace závisí na tobě, když jsou zdarma můžeš zkoušet dle libosti.

Obrázek uživatele Vlastik

Vsech Vasich odpovedi a rad si vazim, ale stale jste mi neodpovedeli na moje otazky ! Jako: Neovlivnuji se firewalky od Spy Terminator a Kerio. Nezpomaluje stit terminatoru pc ? :?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, všechny tydle věci stejného typu si navzájem "škodí" např AVG a Avast, nevim jak v případě keria, to bude o něšem lehce jinym než spyware terminator, ale ty se taky nemilujou.., je lepší si vybrat jeden od antiviru, jeden firewall a jeden spyware...

Obrázek uživatele Vlastik

Dobra. Je nejaky rozdil mezi SpyBot S & D a spyware terminator ? Mohou byt tyto dva programy spolu na 1 pc ? Nebudou se navzajem rusit ? Me se zda, ze oba maji nejaky rezidentni stit a myt dva stity to asi nebude nejvhodnejsi co ? Poradte mi co je lepsi - mit spybot nebo spyware t. ? Jeste k tomu terminatoru - umoznuje aktivaci nejakeho "antiviru", coz taky nebude dobre kdyz uz mam avast co ? No tak mam toto vsechno: Avast, Spyware terminator, spybot SaD, Ad Aware SE, Kerio Firewall. Jak to zkombinovat aby to slapalo dobre. Napiste co ano, co misto ceho. Diky :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

takže, neh ci Avast!, Spybot a Kerio, Spyware terminator si jen nainstaluj ale nech deaktivovanej, používej ho tak jednou za ěmsíc ke kentrole disku na Spyware..

Obrázek uživatele Honza

Spybot nemá rezidentní štít, spyware terminator má.

Obrázek uživatele Vlastik

Ten AVK asi neni zdarma ze? No tak dekuji za odpovedi. A nemeli byste nejakou stranku na srovnani antiviru ? Dekuji Muzete Lock. :???:

Obrázek uživatele Honza

Srovnání antivirů http://viry.cz/go.php?p=viry&t=listrecenze , a tím AVK myslíš co?

Obrázek uživatele Diallix

Dobrym je aj Norton . Ten ma na rozdiel od Avastu omnoho lepsi firewall, co sa povedat o Avaste neda. Dalej aj Eset Smart Suite je vyborny.

Obrázek uživatele Vlastik

Nevim jak se to presne pise, ale je to nejak Gdata AntiVirusKit 2008. Tak nejak. Cetl jsem o nem neco a prej je to dobrej antivir. Ma dve jadra.

Obrázek uživatele Honza

Nemá dvě jádra, obsahuje v sobě dva scany antivirů a to bitdefendru a kasperskyho, to jen pro upřesnění :)

Obrázek uživatele Vlastik

Dobry diky za vse muzete lock. Preji Vam vsem hodne stesti a uspechu pri praci s pc aj v zivote. :cool: :))

Obrázek uživatele Honza

Není za co, Tobě taky :) LOCK