Instalace Norton Antivirus 2004...

Potřebuji poradit, jak nainstalovat Norton Antivirus 2004. Vložím CD, dám "Install", kliknu "Norton Antivirus 2004" a dostanu se k první instrukci, což je nastavení jazyka. Jenže na to nejde kliknout a pokračovat v instrukcích. Nereaguje to, když klikám na jazyk(English). Co byste mi doporučili? Je to samozřejmě už z r. 2004 atd....kdyžtak jaký jiný antivirus bych si měla stáhnout? Nevyznám se totiž v těch antivirech. Děkuji

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
s instalací NA 2004 jsem si prošel několikrát, takže bych zkusil dát jiný jazyk :)) nebo spustit pc v nouzovém režimu a zkusit nainstalovat.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ono ale nejde kliknout na žádný jazyk, abych mohla pokračovat...asi to zabalím a nějaký antivirák si stáhnu. Poradil byste, který bych si měla vybrat?

Obrázek uživatele Honza

Tak ještě mě napadla poslední věc ohledně instalace- přejít do nouzového režimu to je restart pc mačkat f8 a pak to zkusit nainstalovat mělo by to jít, když ne tak pokud chcete nortona, tak 2007 má v sobě i celkem slušný firewall, jinak Kaspersky nebo Nod32 jsou nejlepší co se týče antivirů.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.