Přeplněný SSD

Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně zaplnění SSD systémového disku. Problém je v tom, že mi disk hlásí 58,78GB využitého místa, ale podle všech složek a swap souboru by mělo být zaplněných je asi 25GB. Nevíte někdo v čem je zakopaný pes? Děkuji za rady.

Obrázek uživatele vladik81

Tak jsem na to přišel, ale vůbec se mi to nelíbí. Stahuji 28GB soubor rozdělený na 13 rar, ale stahuji ho na disk D:\. a zdá se mi, že to má souvislost, jenom nechápu proč IE to bere i přes C:\ Dáse to nějak vypnout, aby stahoval přímo na to D:\?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

nastav temporary internet files na druhy disk, alebo pouzivaj iny browser.

Obrázek uživatele WickedMan
[74906] x

Přehoď všechny tempy na D:\ a počítej taky s životností disku protože třeba já měl problém s tím že se mi disk neustále přepisoval a nemohl sem přijít na to čím to bylo až nakonec sem zjistil že Eset Smart Security neboli NOD :)) kontroloval stažená data ale kontroloval je ve složce TEMP která je na C:\ i když sem měl nastavený svůj download manager na stahování do složky D:\ takže bacha je třeba to doladit je to ale teď už šlape jako hodinky tak hodně zdaru 8:-) Jo a tu máš odkaz najdeš tam toho více http://it.cestuji.info/optimalizace-w7-pro-ssd.php


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.