Padání Průzkumníka Win7_64

Průzkumník ve Win7 dost často padá. Kopírování, nebo zobrazení foto, atd. zapříčiní "ukončení činnosti" a jeho nový restart. Má někdo podobnou zkušenost? btw posledně se mi stalo při zapnutí pc, že systém nenastartoval vůbec a bylo nutné spustit z černé obrazovky nouzový režim s obnovou systému. To se povedlo. Může ten průzkumník s tím nějak souviset? Nějaká poškozená dll knihovna, špatný autoaktualizace..? Prošel jsem to pak pomopcí hijackthis, antivirem, antimalware, nic nenašli. Kdo se má v tom vyznat?
Petr

Obrázek uživatele Michal Čížek

jak je na tom disk HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe vybrat systémový disk a záložka HEALTH, screen sem lípni.

Obrázek uživatele Filip Šnajdr

Mám úplně stejnou zkušenost, průzkumník padá hodně často při kopírování souborů.
Zde je screen z HD Tune Pro:

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, tak tady je to naprosto jasné, z disku zálohuj důležité data a hod ho z okna (bacha na lidi), už dlouho jsem neviděl tak katastrofální stav položek F1 a F2, jinak i další položky s velmi vysokým číslem jsou právě klíčové pro správný chod disku. Určitě disk vyměn a tento naformátuj, mohl by ještě chvilku sloužit pro odkládání nedůležitých dat.

Obrázek uživatele WickedMan

Měl sem stejný problém. Odinstaloval sem snad všechno v pc , udělal reinstal systemu , zkoušel všechno možné jenom na jedinou věc sem tehdá zapoměl a to byl prohlížeč Firefox :)) A ten to způsoboval 8-) Bylo to asi před půl rokem takže nevím jaká verze to byla po odinstalování byl problém vyřešen jo a měl sem tu čest to pozorovat jestě na jiném PC a po odinstalaci také všechno v pohodě. Ještě doplním že oba pc měly v sobě Win 7 / 64 bit . Když vyšla další verze Firefoxu už s tím problém nebyl . Škoda že tohle celé trvalo asi 2 měsíce :lol:

Obrázek uživatele Michal Čížek

Dobrej postřeh, škoda, že nevíš co to bylo za verzi, mám také 64 bit a aktualizace FF, neměl jsem tento problém.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.