32/64 bit Windows pro netbook ?

Dobrý den,
rád bych Vás požádal o radu. Nevím jaký systém mám nainstalovat na netbook

Acer Aspire One D257

CPU: 4 cpu 1.7 GHz
RAM: 1 GB

Byl tam 32 bit starter. Nevím přesně jak je to s více jadrovými procesory a jejich využitím operačními systémy 32 a 64 bit? U ram to je jasné. Jak je tam víc jak 4 GB bušte tam 64 bit Win 7 nejlépe. Ale tady nevím.

Jestli Windows 7 Home Premium 32 bit nebo 64 bit? Mám tam 64 bit, ale s tou ramkou to mám nějaké moc pomalé pořád. Dalo by se to vytunit úpravou vzheldu, spuštěných služeb apod.?

tady obrázek - https://www.dropbox.com/s/mgdx3vncwvsv3br/20121129_212939.jpg

Jsou tam spuštěné aktualizace.

Obrázek uživatele preda280

ja osobne bych dal 32bit

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, vzhledem k tomu, že D257-ka má jen jeden slot na RAM a na slot dostaneš max. 2GB RAM, nemusíš ani přemýšlet jakou bitovou verzi tam nacpat. Jaký CPU tam vůbec máš nacpanej, N455/N475/N550/N570? Jestli jeden z prvních dvou, věř tomu, že to jsou jednojádrové CPU. Z jakého důvodu tam máš 64-bit verzi systému?

Obrázek uživatele Vlastik

No ten procesor byl 4 jádrovej. Proto jsem tam chtěl dát 64bit, ale s tou ram máš pravdu. Tam je jen 1GB a max. 2GB. No shodneme se na tom, že by tam měl být jednoznačně 32 bit a to už proto, že je tam malá ram, která 64bit systém těžko tahá, jak jsem se o tom přesvědčil.

Nejlépe ten Starter, že?

Myslím, že můžete LOCK nebo DEL. Děkuji za pomoc.

P.S. Jo to, že je to 4 cpu jsem zjistil z DXDIAG - tam bylo v závorce 4CPUs.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

4cpus.. takže tam je droujádrový Atom s HT, čili se jeví jako 4jádto, nicméně je to pididvoujádro, a moc bych to neřešil, 32 systém je vklidu. Ale klidně Home Premium... To už je na tobě, kterou verzi systému si koupíš..

Obrázek uživatele Michal Čížek

To co vidíš jsou Threads (vlákno) 4, takže 2 jádra po dvou threads. CPU přepíná a pracuje s těmi threads a ve finále to vypadá, jako by pracovali 4 jádra, ale do samostatných 4 jader to má daleko.
Jinak Premium v pohodě.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.