problém se zpouštěním PC

zdravim, mam problém se zpouštěním pc, jednoduše, star proběhne bez problému ale když má naskočit okno k přihlašení je misto toho jen černá obrazovka (jakoby se počítač sekl).. poté musím pc restartovat, zpustit v doporučeném režimu (ono to vyhledá chyby, ale přihlašovací okno se nezobrazí, znovu restartuji, znova mi PC naběhne, pak je v nabídne možnost že mužu vrátit změny v pc a až poté mužu počítač normálně zpustit..

děkuji za rady..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, dělá to až po nějaké instalaci něčeho (aktualizace, jiný SW)? Zkoušel jsi obnovit počítač do dřívějšího stavu, vybrat datum, kdy to ještě neblblo?

Obrázek uživatele vlada5

pravě že jsem neinstaloval nic takového, co by na to mohlo mit vliv, myslel jsem na to taky.. a obnovit počítač jsem nezkoušel a už to asi nepujde protože jsem měl malo místa na disku tak jsem body obnovení vymazal..

Obrázek uživatele Michal Čížek

kolik máš volného prostoru na C:? stáhni HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe a dej sem screen ze záložky HEALTH

Obrázek uživatele vlada5

místo je tak od 2 do 4gb jak kdy.. ale tak malo místa tam mam už dlouha a předtím počítač fungoval..

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak disk vypadá poměrně slušně, takže jedine něco v systému. 2-4G neni zrovna moc. Měl bys ještě něco uvolnit zálohováním. Ještě nech projet systém tímto ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.