Problémy s MS Word (*VYŘEŠENO*)

Když spouštím Word, ukazuje se mi, že SYSTÉM PŘIPRAVUJE INSTALACI, pak že mám POČKAT NA DOKONČENÍ KONFIGURACE PRODUKTU Microsoft Office XP Professional s aplikací Frontpage a nakonec se ukáže Chyba: INSTALAČNÍ PROGRAM NEMŮŽE NAJÍT POŽADOVANÉ SOUBORY,ZKONTROLUJTE SÍŤOVÉ PŘIPOJENÍ NEBO CD-ROM...A když se konečně spustí Word, tak jsou na rozích dokumentu nějaké divné šedé rožky ( |_ ). Word je v zobrazení - rozvržení při tisku. A když spouštím nějaký dokument ve Wordu, tak se mi též ukáže ta chyba a pak se Word ani neotevře(až když dám "Nový, nebo otevřu doc. Ctrl+V) Vždycky ten Word pracoval správně. Nevíte proč se toto děje?

Obrázek uživatele Diallix

Pravdepodobne je poskodene cd, alebo inym sposobom nedokaze precitat. Skuste CD umyt, prepalit, alebo skopirovat subory do priecinku a nasledne nainstalovat.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já nemám žádné CD k MS Office, instaloval mi to strýc, asi z jejich CD...nedá seto stáhnout z internetu nebo jinak vyřešit?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Diallix říká pravdu, Office je potřeba znovu a lépe nainstalovat. Z internetu se dají stáhnout kompletní Office, ale není to legální cestou. Protože zde nemůžeme radit, kde hledat a stahovat takto nelegálně, a podporovat tím warez, mohu vám doporučit požádat strýčka o přeinstalování, zakoupení legální verze nebo použít freeware variantu, tzv. OpenOffice - viz. recenze: http://www.pcporadenstvi.cz/openoffice-balik-se-v-im-v-udy

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Už jsem teda přeinstalovala Microsoft Office. Programy(Word, Excel, Frontpage..) se spouští bez komplikací, už se neukazuje, že program nemůže najít instalační soubory. Je to v pořádku, až na 1 PROBLÉM ve Wordu, který přetrvává. V dokumentu ve Wordu(v zobrazení Rozvržení při tisku) jsou na všech rozích dokumentu takové ŠEDÉ ROŽKY(┘, └, ┐, ┌). Fakt nevím co s tím. Mám si stáhnout novější MS Word? Jak tohle vyřešit?? Děkujíí

Obrázek uživatele Honza

Zdravím,
můžete nám prosím udělat screen -> klávesa print screen,vložit do malování-uložit,nahrát k nám na server přes ukažto...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[17660] MS Word

Screen Wordu

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[17661] Screen Wordu
Obrázek uživatele Honza

Záleží ve verzi xp jsem se na to ptal a v této verzi je to normální, v novější verzi 2003 už to tam není.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jako ty rožky ve Wordu...myslíte že se to někdy normal stává?

Obrázek uživatele Honza

Ve starších verzích wordu je to prý normální. V 2003 verzi to není.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takže už jsem to vyřešila...problém se vyřešil tak, že jsem v Programy - Nástroje sady MS Office - Jazykové nastavení sady MS Office odebrala ze seznamu aktivovaných jazyků všechny kromě češtiny a angličtiny.

Obrázek uživatele Honza

Tak to by mě nenapadlo, díky za napsání řešení.