Windows update

Dobrý večer, již delší dobu se nemohu připojit na žádné stránky s programy pro windows. Ani Windows update a to ani přes odkazy na jiných stránkách. Mám Win XP SP3. Děkuji za předem za radu. (Používám IE7.)

Obrázek uživatele tatik

havěť? A co jiné programy, třeba jako antivir. Tam auzomatické aktualizace jdou?

Obrázek uživatele Zdeněkv

Mám Avast každý den vyskakuje hláška o aktualizaci virové databáze ten snad běží normálně. Pak používám ad aware tam si nejsem jist podívám se ,ale spybot aktualizace už neprováděl.

Obrázek uživatele Zdeněkv

provedl jsem rychlou kontrolu ani ad aware nejde updatovat. hlásí to stejně jako u Windows, že nelze připojit, nebo najít podle toho jak se tam pokusím dostat.

Obrázek uživatele psychocowboy

takze ostatni www stranky funguji? nebo internet globalne nefunguje...

Obrázek uživatele Zdeněkv

Jiné stránky běží normálně. Teď jsem se pokusil znovu nainstalovat Spybot úvod proběhne normálně , ale když má dojít na samotnou instalaci tak vyskočí chyba.
Error sending request
The server name or adress could not be resolved.

Obrázek uživatele psychocowboy

jak dlouho to dela? zkusil si bod obnoveni?

Obrázek uživatele tatik

Třeba zkusit nějaký online antivir skener.

Obrázek uživatele Zdeněkv

pokud je to nějaká havěť tak je pěkně mazaná. Online antivir nejde spustit. Při normálním nastavení. Tak teď ještě vypnu všechny ochrany a skusím to znovu.

Obrázek uživatele Zdeněkv

tak i když vypnu všechno stejně ten antivir nespustím. Pokusil jsem se stáhmout AVG stažení proběhlo v pořádku, ale při instalaci po kontrole internetového připojení vyskočila opět chyba. Něco že nastal problém se Správcem stahování.
Error code : 0xE001CO46

Obrázek uživatele Zdeněkv

psychocowboy wrote:
jak dlouho to dela? zkusil si bod obnoveni?

obnovu jsem zkusil nepomohlo. Trvá to asi dva měsíce ,jen mě to nijak neomezovalo tak jsem to neřešil. Respektive jsem jen udělal několik pokusů o nápravu. Pokusil jsem se nainstalovat jiné programy místo spybotu adware a podobně.Pokud instaluji z CD tak není problém , ale aktualizace nefungují. U Avastu běží všechny aktualizace normálně. Ten jediný funguje aspoň opticky:))

Obrázek uživatele tatik

Havěť bývá někdy mazanější, než si myslíme.
Přiložte log z hijackthis.
Zkuste udělat následující pokusy o aktualizaci
1. stáhněte si aktualizaci do počítače a proveďte aktualizaci z adrsáře
2. nainstalujte si program do Vašeho počítače (kvůli záznamu do registrů). Nainstalujte program do jiného počítače, udělejte na něm aktualizaci programu a následně nakopírujte adresář do Vašeho.

Obrázek uživatele tatik

Přemýšlel jsem nad problémem aktualizace.
To, že počítač bývá napaden havětí a nelze jej aktualizovat je jedním z důsledků, nikoliv však často jediným. Jiné problémy se nevyskytují? Třeba nízká rychlost připojení k internetu, vyskakující okna, ... .

Obrázek uživatele Zdeněkv

rychlost připojení jsem měřil hodnoty jsou v normálu. Ani jinak nepozoruji žádné problémy. I když pokoušel jsem se nainstalovat Javu kvůli Komerční bance a to se nepovedlo hlásilo mi to pořád chybu v instalačním balíčku snad " .msi " to už nevím jistě. A předchozí verzi nejde odinstalovat ani z windows ani jiným programem. No teď odjíždím na víkend třeba ta havěť bez připojení k netu chcípne. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.