Nelze se přihlásit na icq (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, nemohu se již týden přihlásit na icq. Myslela jsem, že to nějak blbne, ale tohle je nějak podezřelé. Nemohu se přihlásit z domova, nemohu se přihlásit od jinud přes meebo.com či icq2go. Vždy mi to hlásí buď "chyba, zkuste později" a nebo "špatné číslo nebo heslo". Jakoby najednou moje icq neexistovalo nebo mi někdo hacknul heslo. Nejde mi odeslat heslo ani na email, možná jsem ho při zakládání nezadávala nebo mi to taky někdo změnil. Děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
zkoušejte to dál, pokud to nepůjde vubec nikde... a nemáte, jak zjistit heslo, tak Vám ho s nejvyšší pravděpodobností někdo změnil ( v práci, ve škole, doma ? ) a nezbyde nic jiného než vytvořit nový účet....

Obrázek uživatele Inready

Nejde heslo vygenerovat bez emailu? Nějakým prográmkem? Děkuji

Obrázek uživatele TheALuminium

Přečtěte si následující články -> http://www.swmag.cz/202/obnoveni-hesla-na-icq/

Obrázek uživatele Inready

Mám icq 6.5 a bohužel ani jeden z těchto prográmků nebyl schopen mi to heslo vygenerovat :(

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak to se bojím, že na to už pak nic nebude. Navíc toto jde trochu mimo poradnu. Zjišťování hesel zde zrovna není moc vítané. Pokud máte poblíž někoho kdo má vaše staré ICQ, tak můžete případně kontaktovat toho člověka, který to možná "nahekoval", ale pokud by vás nechtěl poškodit, tak nevím za jakým účelem by to dělal. Jen aby si vzal číslo? To asi ne ... budete si muset nejspíš založit nové, anebo zkusit napsat na ICQ podporu, ale moc nevěřím tomu, že vám pomůžou, protože stejně tak jim tam může napsat člověk, který by chtěl takto někoho poškodit.

Obrázek uživatele Inready

Děkuji za snahu mi pomoct. Již mám založené nové icq. ;) Mějte se