Flash aplikace nefungují správně

Zdravíčko :)

Předem musím upozornit, že jsem hodně dlouho váhala, jestli příspěvek zařadit raději do herní kategorie nebo sem. Případně se tedy omlouvám, zda moje žádost o radu patří spíše mezi ty herní ;)

1)Historie - jsem si téměř na sto% jistá, že s tímto problémem souvisí použití programu CCleaner (dále jen CC). Chtěla jsem si zase po nějaké době pročistit počítač, jako prohlížeč používám Google Chrome, v CC jsem u Chromu zaškrtla k vyčištění jen políčka "Internetová cache", "Poslední místo stahování" a "Relace" (a ještě... v nabídce Multimédií jsem Adobe Flash Player před vyčištěním vyškrtla).

2)Projev - jak jsem již řekla... po posledním použití programu CC mi některé online flash aplikace "nefungují správně" (resp. nefungují tak, jak fungovaly předtím). Konkrétně mám na mysli online hry. Mohu je otevřít, mohu hrát (dokonce profil i skóre - vše zůstalo zachováno). Jen se nějak nemůžu dostat do "on-line módu". Mohu hrát jen sama - což je nuda, normálně jsem hrávala proti online soupeři ;) Pokud to pomůže, mluvím o této herní stránce - wellgames.com

3)Podniknuté kroky - inu, co se počítače týče... zkusila jsem vypnout a zapnout PC, odpojit a zase se připojit k internetu, dokonce jsem zkoušela i bod obnovení. Co se webu a prohlížeče týče... jsem zkusila aktualizovat stránku, vytvořit si nový herní účet a aktualizovat cache (Ctrl+F5). Na internetu jsem se pokoušela vyhledat, pokud už někdo někdy řešil podobný problém. Všechno bezvýsledně.

4)Čeho chci řešením dosáhnout? - aby šly flash hry na této stránce zase jako předtím (mám na mysli já vs. nějaký soupeř) :-( byla to vždycky moje oblíbená stránka, ale samotnou mě ty hry hrát nebaví 8-)

Mockrát děkuji za jakoukoli radu nebo nějaký nápad.

Fox

WP: Google Chrome
OS: Windows 7 Home Premium
AP: EsetNod 32
PC: Notebook od ASUS (K52N)

Snad informace postačí (a jestli ne, dopíšu cokoli, co bude třeba) :)

Obrázek uživatele Foxxx

Opět zdravím,

a vážně se moc omlouvám. Měla jsem možnost vyzkoušet stránky na jiném PC a je to to samé, tudíž bude chyba někde na herním serveru. Použití CCleaneru s tím tedy nesouvisí - počítač jsem čistila náhodou ve stejné době, kdy stránky začaly blbnout a já měla za to, že je to tím :D

Nedivím se, že nikdo na nic nepřišel :-)

Takže ještě jednou se omlouvám.
Pěkný den.

Fox


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.