Odpojování od Wifi

Ahoj. Už nějakou dobu mi blbne wifi. Někdy to jde krásně a všechno v pohodě, ale někdy to prostě začne blbnout. Spočívá to v tom, že mě to neustále odpojuje od wifi a nebo se ten internet šíleně zasekává (připojenej k wifi zůstanu, ale chová se to jako bych byl odpojenej). V případě odpojení musím znova ručně připojit a chvíli to trvá, občas tam ta síť ani není vidět a musím počkat až se objeví. V případě toho záseku prostě musím počkat a po chvíli je to v pohodě. Nevím kde hledat chybu, když jsem zkoušel test rychlosti připojení, tak se mi zdálo vše v normálu. Ve chvíli než mě to odpojilo se rychlost snížila cca na třetinu a po připojení zase v pohodě normální rychlost. Aktualizoval jsem ovladač wifi, ale bohužel nepomohlo. Nevím jestli je to chyba v PC nebo v modemu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, má problén i jiné zařízení připojené na tuhle wifinu?

Obrázek uživatele Hollyster

No to je právě problém, nemám jak to zjistit. Jiné zařízení tolik nepoužívám a hlavně se to někdy třeba vůbec neprojeví. Teď to třeba týden bylo v pohodě a dneska to začalo zase. Nikdo jiný si ale na připojení nestěžoval, ikdyž většina členů rodiny je na tom chvilku a zase to vypnou, takže je možné, že se tím tomu vyhnou.

Obrázek uživatele Michal Čížek

něco se zkusit musí, bud zkusit jiný wifirouter, nebo jiné zařízení. Týden to nedělalo, že by sousedi nebyli doma a měli vypnutý svůj router? No zkusit můžeš si nastavit ve svém Routeru natvrdo kanál, třeba na 5, jestli se ti netlučou kanály.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.