Pomalý download (stahování)

Dobrý den kdo máte internet od Tlapnetu a router (wifi) jakou máte rychlost stahování já mám problém tady máte výsledky rychlosti internetu http://rychlost.cz/rh/20140052581-e2545f5222.html ale když začnu stahovat třeba přes utorrent, bittorrent nebo jen z prohlížeče tak mám jen 120 KB/s na druhém notebooku je to taky je to tím že mám notebook a příjmám bezdrátově?? Díky za všechny rady jak to spravit nebo čím by to mohlo být.

Obrázek uživatele kiko261

Skús notebook pripojiť cez kábel či sa rýchlosť nezvýši, doteraz bola rýchlosť v pohode ?...popri sťahovaní aj využívaš nejako sieť napr. aj na iných zariadeniach ? (online hry...)
Čo sa týka sťahovania cez torrent tam keď niečo stiahneš tak si to zo zoznamu stiahnutých torrentov aj vymazuješ alebo tam máš nejako vypnutý následný upload ?
-Keď sťahuješ z prehliadača, sťahuješ zdarma z nejakých stránok kde je obmedzená rýchlosť sťahovania alebo si platíš kredit napr. na hellshare ?

Obrázek uživatele ReFlex_CZ

Přes kabel jsem zkoušel jednou bylo to furt stejné ale zkusím to ještě jednou. Rychlost byla furt stejná Tlapnet slibovali že rychlost zvětší ale zatím se nic neděje. No teď poslední dobou sestra stahuje filmy ale třeba jen 1 až 3 filmy za den a na 3. notebooku nic on je skoro furt vyplej, ale na mim je internet zaplej pokud stahuju z webu jinak přes utorrent zaplej web nemám, ani žádné jiné online hry pokud myslíte jako třeba METIN 2. Když si stáhnu nějaký torrent tak ho nechám tak 3 až 4 dny v utorrentu aby měli ostatní lidé o něco rychlejší stahování. Co se týká uploadu tak mám povoleno max. 10 KB/s a za ty 3 až 4 dny ho smažu aby mi to nezatěžovalo internet. No na hellshare nestahuju ale na ulož.to jsem dostal od kamaráde k narozeninám kredit SMSkou za 99 Kč myslím to bylo asi 10 GB, ale když jsem šel něco stahovat rychlost běžela asi 500 KB/s a následně asi po 15 sekundách spadla na 120 KB/S takže je to buď tím že mě TLAPNET nedovolí větší rychlost stahování nebo je to tím že mám špatně nastaven router nebo něco v PC. 8-) 8-) 8-) 8-)

Obrázek uživatele licinka

já bych se ještě pro jistotu koukla na nastavení router nebo oba jestli je tam i wifi. no když ne pak je to jenom u providera.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.