Chyby v Mozille

Dobré odpoledne,
chtěl bych se zeptat, v příloze je obrázek, který ukazuje jak špatně se mi zobrazuje PCP. Někde jsem slyšel, že je to tím, že nemám zaplou javu, ale ve správcích úloh mám zaplý jqs.exe. Stává se to jen občas, ale docela mi to vadí. Nebo ještě jedna věc. Tato stránka sem i někdy zobrazí, někdy ne. V podstatě by se měl zobrazit přehrávač a hrát, ale napíše mi to stránku nelze zobrazit - což je zvláštní, po prvé to jde normálně, ale jakmile to zapnu později, tak už to nejde. V IE 7 to normálně funguje i lze zhlasovat na 10 a v Mozille to nejde. Nevíte čím to je ? Ona Mozilla je skvělý prohlížeč a nechtěl bych ho měnit kvůli tomu, že je "zabugovaná", nebo že něco nepodporuje. Díky za pomoc :???:

Obrázek uživatele Honza

Čus,
občas se tohle na moziile stává, když se ti to stane dej F5.... mělo by to pomoct...

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tohle je internetem - resp. rychlostí - pokud není stránka načtena úplně z důvodu výpadku, tak se zobrazí jen dostupná část. Ano jak říká Honza F5kou - tedy reloadem stránky se to většinou vyřeší - stránka je kompletně načtena znovu.

Obrázek uživatele Vlastik

No tak ta F5 nepomohla. K té rychlosti, měřil jsem si na http://www.sychrovnet.cz/pages/tarify/t.php?id=300 Takže nevím, čím to je. Ale ta rychlost netu není stálá. Jo ještě v tom mi vyšlo, že STABILITA je 60%. Tak nevim. :shock:

Obrázek uživatele Dick

Zkus ještě změřit odezvu. V příkazovém řádku zadej ping www.pcporadenstvi.cz a napiš sem hodnoty co se Ti objeví.

Obrázek uživatele Dick

Jinak nevím jakou máš verzi Mozzily, ale zkusil bych stáhnout a nainstalovat tu poslední. Myslím, že je to teď verze 3.04

Obrázek uživatele Vlastik

Jo to mám nenovější verz, ale s tím pingem nevím co dál ? Napíšu tam cmd, otevře se příkazový řádek a pak dám ping a píše mi to, že musím zadat nějaký parametr, ale nevím jaký ? I když tam pak něco zadám, tak mi to píše, že mám určit IP adresu, ale když ji tam napíšu, tka to píše pořád, že ji mám zadat. Tak nevím. Já bych spíš potřeboval všechny plug-iny do Mozilly naistalovat, aby se dalo v Mozille všechno otevřít. :shock:

Obrázek uživatele Dick

napiš třeba ping www.seznam.cz a dej Enter.

Obrázek uživatele Vlastik

Tak na ten seznam mi vyšlo průměr 8ms. Ztráta 0%.
U PCP mi vyšlo 10 ms průměr, min. 9ms a max. 12 ms.
Ale při tom měření jsem měl zaplý net a online hru, takže to možná ovlivní.
Posílám PrtScr. 8:-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.