rapidshare

dobry den,
mam premium ucet na rapidu, a nas uzasny spravce z nej zakazal stahovani, jako ze cokoliv zacina www.rapidshare.com tak se nenacte ani za boha...Ale prisel jsem na to ze kdyz hodim odkaz prez http://anonymouse.org/ tak se prvni odkaz normalne stahne ale druhy uz mi nejde, nemate nejaky sikovny programek na zmenu ip pro downloadu, nebo tak neco?.)

Predem Dekuji

EDIT by Mozek: Odstraněno duplicitní téma.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[25964] rapidshare

Nevím jak máte řešený ten zákaz. Pokud zakázal jenom download z Rapidu pro Vaší Ip, tak stačí použít proxy. Pokud běží dowmload přes anonymouse.org, tak to stačit bude, protože anonymouse.org je pravděpodobně online proxy pro prohlížeče. Stáhněte tedy nějaký program pro proxy a půjde Vám to. Jenom si stáhněte také nějaký download manager - jako používám já, třeba Rapget a nastavíte proxy pro něj a půjde to.

Obrázek uživatele vpvp10
[25965] proxy

Ja pouzivam Internet Download Manager. Nejake volby pro nastaveni proxy tu mam ale bohuzel to neumim nastavit, nevyznam se v tom...
mam tu na vyber:
HTTP proxy
HTTPS Proxy
FTP Proxy

a potom u kazde teto polozky:
proxy
port

ktery typ proxy mam nastavit a co vyplnit v naledujicich polozkach proxy a port?

predem dekuji

Obrázek uživatele Jiří Moos
[25966] rapidshare

Musíte stáhnout ten proxy program - vyhledávač proxy serverů, přes které se budete poté stahovat. Připojíte se na proxy - tam uvidíte jeho IP a port a to poté nastavíte v tom programu, přes který stahujete.

Obrázek uživatele vpvp10

nemohl by jste mi uvest nejaky konkretni priklad takoveho programu, prosim?¨
Dekuji


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.