Zobrazování Mozily a IE

Přeji dobrý den.Mám jeden velký problém,když si nastavím Mozilu,nebo IE,mám pozadí plochy bílé atisk modrý a černý. Zvýraznění odstavců v barvě prostě neexistuje.Když použiju Operu,je všechno v pořádku. Používám přihlášení na Seznam a když si nastavím změnu pozadí je vše jenom v bílé barvě. Skusil jsem i reinstalaci,ale všechno marné.Tím se obracím o pomoc a radu na vás,já už nevím co s tím a kde dělám chybu.Poraďte,prosím?! Děkuji krokodýl.

Obrázek uživatele tatik

Vidím, že nikdo neodpověděl, tak se toho zkusím ujmout já. Mám obavy, že všichni, kteří četli Váš příspěvek jsou na tom stejně jako já. Moc tomu nerozumí. Všechny asi mate "pozadí plochy bílé atisk modrý a černý". Je to možné popsat trochu lépe? A co myslíte tím pozadí plochy? A těmi odstavci? Plochou je obecně chápána obazovka, která naběhne po najetí systému a na které jsou ikony. Pozadí plochy si volí každý sám. V XP je to zpravidla standartně pole.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Já to pochopil nejdříve tak, že je to přímo plocha v IE nebo Mozille a ten tisk také. To ale záleží přímo na serveru a přenastavit to, myslím, nejde.

Obrázek uživatele krokodýl

Omlouvám se za špatnou interpretaci problému,ale i tak jste mi porozuměli co jsem myslel. Šlo o to,že při naběhnutí obrazovky buď v Mozile,nebo v IE,tato byla bez barevného rozlišení odsavců i písma mimo fotografií. Stačí se podívat na uvítací obrazovku Seznamu a je vše asi jasné. Já měl při otevření Seznamu jenom bílou plochu s modrým a černým tiskem.Nevím sice čím se to stalo,ale spravil to radikální řez,nové nainstalování WINDOWS XP a přeinstalování zazálohovaných souborů. Nyní je vše už v pořádku. Díky za snahu a čas. krokodýl


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.