Bit comet system error (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den mám problém s Bit comet. Když chci spusti tuto aplikaci tak se mi zobrazí chybové hlášení (modrá okna s informacemi že došlo k chybě a proto musel byt systém ukončen) a pak se restartuje počítač. Ve správě pc když dám prohlížeč událostí tak je tam napsáno System Error. Děkuji předem za odpověd.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
odkdy se to takhle děje? Stále?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Modrá okna? Mylíte modrá smrt? Tedy modrá celá obrazovka s číslem např 0x000056 (0x568569, 0x0000000p ...) apod. nebo myslíte modrá okna jako windows varovná okna?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No začalo to hned potom co my přišla zakladní deska z reklamace. Všechno funguje dobře bez problémů akorát mě to udělalo asi třikrát ještě když jsem ukončoval hru NFS Most wanted ale po nainstalováni patch do hry problém přestal a opět se vyskitl u bit comet. A ta modrá okna, tak to se jedná o celou modrou obrazovku s číslem chyby a takovejma těma kecama o tom že pokud se to stalo poprvé tak mám restartovat pc a pak pokud problém přetrvá tak se podivat do biosu, takže se jedná o MODROU SMRT. A děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Nemáte zač, od toho tu přeci jsme ..

Jestliže se jedná o modrou smrt, tak pravděpodobně odchází nějaký HW komponent, nebo je chyba v SW ovladači. Pokud máme přesněji pomoci, musíte nám sem poslat číslo té chyby a slovní znění s těma podtržítky (NOT_LESS_OR_EQUAL), případně soubor, který by tam byl uveden ...

Obrázek uživatele max.mn

Od té doby co jsem se u váz zaregistroval tak jste mi neodpověděly na dotaz tak to zde napíšu znovu a staré smažu. Takže když pustím pc a najedou Windows tak se zobrazí ta klasická tabulka jak je tam to odeslat informace o chybách nebo ne, a tam když se podivám co způsobilo tu chybu tak jsou tam dva soubory v tempu, tyto :

C:\DOCUME~1\Master\LOCALS~1\Temp\WERba88.dir00\Mini121907-05.dmp

C:\DOCUME~1\Master\LOCALS~1\Temp\WERba88.dir00\sysdata.xml

A to číslo te chyby je pokud myslíte ty technické informace tak tam je

*** STOP: 0x0000000A (0x00000018, 0x00000002, 0x00000000, 0x805412A4)

A ještě na vrchu je napsáno:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Obrázek uživatele Jiří Molnár

A tato chyba souvisí nějak s tímto problémem? Myslel jsem, že je zde řeč o bitcommet a najednou píšete o startu systému.

Mrzí mě jestli vám někdo neodpověděl ve starém tématu, ale stát se to může. Problémů je tu strašně moc a občas se může stát, že trochu nestíháme.

Obrázek uživatele max.mn

Dobrý den chápu že toho máta hodně. Ten problém je v bit comet a ty chyby co jsem zde psal tak ty jsou napsány v té modré obrazovce (modrá smrt) viz předchozí téma. A ten "start systému" sem myslet to že když po té chybě kterou způsobil bit comet, zapnu pc tak se při startu počítače zobrazí tabulka že byl systém ukončen nestandardním způsobem (system error) a když se podívám co tu chybu způsobilo tak je tam cesta k těmto dvěma souborům:

C:\DOCUME~1\Master\LOCALS~1\Temp\WERba88.dir00\Mini121907-05.dmp

C:\DOCUME~1\Master\LOCALS~1\Temp\WERba88.dir00\sysdata.xml

Ale to asi není pro vás tak důležité, spíš ty výpisky z modré smrti:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

*** STOP: 0x0000000A (0x00000018, 0x00000002, 0x00000000, 0x805412A4)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Koukal jsem po netu a o té chybě se psalo i na oficiálním fóru bit cometu, ale jako na potvoru, je toto fórum dočasně nedostupné, takže musím počkat a neustále zkoušet se tam připojit.
Tato chyba se vám stává jen u tohoto programu? Jestliže ano, tak memtest rovnou vyloučíme.

V jedné diskusi bylo, co se mi podařilo otevřít, jen rada, odinstalovat a přeinstalovat do jiného úložiště - pokud možno novou verzí programu, pokud ji už nemáte.

Obrázek uživatele max.mn

Tato chyba se stává pouze u tohoto programu. Odinstaloval jsem bitcomet a znovu nainstaloval do jiného uložiště ale nepomohlo to.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tak fórum se mi dneska konečně otevřelo.
1/ Používáte nějaký posilovací firewall, tedy jiný firewall program než ten, co je standardně v OS? Jaké máte zabezpečovací programy?

2/ Otestujte systémové ovladače - do příkazové řádky napište: Verifier /flags 9 /all

Pokud počítač během testu spadne taky do modré smrti, měla by v ní být napsaná přesné cesta k ovladači, který jej způsobuje.

Obrázek uživatele max.mn

Zabezpečovací programy mám dva NOD32 a Spyware Terminator. A firewall mám od NVIDIA byl na cd od základní desky Asus A8N-E. A ten příkaz jsem napsal do příkazového řádku ale žádnou chybu nenašel.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jak mám NVIDII rád, tak jejich firewall moc nemusím. Jsou u něj známi chyby při přesouvání a manipulací se soubory. Ale zrovna na deskách Asus, to bývá bez problémové. Ale zkusil bych jej nachvilku odinstalovat a zkusit program BC.
To je snad poslední věc, které mě napadá, pokud ani to nebude s nějakým efektem, tak mi sem můžete hodit ještě LOG z Hijackthisu, pokud v něm něco neuvidím, ale to už bude vážně moje poslední rada ... :-(

Obrázek uživatele max.mn

Tak jsem rád že vám můžu poděkovat za vaše dobré rady. Firewall Nvidia jsem odinstaloval a bitcomet funguje. Akorát po dlouhé době jsem pustil program FOLDER LOCK a ten mě hodil modrou smrt s textem že "Potíže pravděpodobně způsobil soubor windrvNT.sys" mam zkusit tento program přeinstalovat?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

To jsem moc rád, že to pomohlo.

K tomu Lock Folderu:
Mně dělal přesně to samé.
Problém by se vyřešil hned, jestli nemáte náhodou disk rozdělen na více oddílu. Když se LF nainstaluje do jiného oddílu, tyto problémy nedělá.
Odinstalace by mohla pomoci, rozhodně ji zkuste, ale pokud program nepotřebujete, ta ho v pc raději nemějte, tenhle problém se totiž vyskytuje poměrně často. A navíc není zcela zdarma. Raději bych sáhl po nějaké jiné free alternativě - Microsoft má docela dobrou utilitu.
Toto je myslím ono:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/bezpecnost/prace_s_hesly/microsoft-private-folder/?g[hledano]=zaheslov%E1n%ED%20slo%BEky&g[oz]=1.0

Obrázek uživatele max.mn

Tak problém jsem už vyřešil. Ještě jednou ván děkuji za rady a už můžete toto téma uzavřít.

\\EDIT jome - Také děkuji - LOCK