Sitova hra a dosbox

Nevíte jak to rozchodím? Já nastavím podle návodu ipx=true pak ipxnet startserver hlásí to že něco fajled a že mám zadat přes 1024 tak zadám ipxnet startserver 2000 pak to jede pak si dám ipxnet status kde to hlásí conected u toho je ip 127.0.0.1 port 2000 ale pod tim je 127.0.0.1 from port 60286 na druhým počítači dám ipxnet connect 127.0.0.1 a hlásí to conection failed zkoušel jsem to nejdříve mezi dvouma počítačema mac od apple můj imac a neteřin mac book air a potom mezi mac os a pc s windows ještě mi zbývá v macíkovi přebootovat do win7 v bootcampu ale myslím že to bude to samí. Doufám že má někdo zkušenosti s multiplayerem v dosboxu? prý jsou i jiné prográmky ale já mám 2 pc macíka a když přijedou příbuzní chceme hrát multiplayery já na macu a oni dva na 2ou pc.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Na něco jsek kápl http://tyrian2k.proboards.com/index.cgi?board=multiplayer&action=display... ale s tím portem co všude píšou jak to mám řešit když mám switch a ne router ten switch je tenda s105

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, IP 127.0....... neni přiřazená IP, jak píšeš, máš jen switch, tudíž všechny PC doma máš určo nastavené na automatiku a je jim IP přiřazována pokud z těch PC se dá připojit k internetu. switch tam máš jen pro připojení těch několika Počítačů. Takže napiš jak jsou všechny počítače připojené k internetu, nebo k domácí síti. Sítovou hru chceš hrát vrámci domácí sítě, nebo vrámci internetu?
Trochu mi vysvětli proč chceš v dosboxu mít multák?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.