3d akcelerator

Ahoj nainstaloval jsem hru litzkrieg 2.normalne se spustí všechny ukazky ale jakmile se ma zobrazit menu vyskočí nabidka neodesílat..Mam notebook Fujitdu siemens C 1230D .V readme je napsano že je potřeba toto.3D grafický akcelerátor třídy GeForce 3 / Radeon 8500, 64 MB RAM ...Nejsem si jist zda neco takovyho mam a jestli je to ten problem,tak co s tím?..díky mockrat

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mam graficky chipset od intelu Mobile intel 915 GM

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Troufnu si tvrdit, že problém je právě v té grafice - ta tvá je nejspíš opravdu není podporovaná.. Je to typický problém "grafik" Intel..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

aha,takže na tomhle pc tu hru proste nepustim jo? nebo existuje nejaka možnost jak to obejit?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Obvykle ne. Grafiky Intel patří i dnesk obvykle k nepodporovaným, hra je nezná. Je pouze na vývojářích hry, aby dodali patch. Jenže takový už na tak starou hru asi nečekej...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

no tak nic no ale dekuji.. ted jsem to zkusil nainstalovat na normalni stolni počítač a tam to šlape.Ale je to škoda,chtel jsem to hrat na cestach ..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Chápu. Mám o něco novější Intel grafiku v netbooku a také mi nefungují i hry, které by grafika utahla - prostě nepodporované.. Například úžasný Rise of Nations, nebo Age of Mythology..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.