Win Fast PVR, nahrávka bez zvuku

Po dlouhé době jsem si nainstaloval program Win Fast PVR, chtěl jsem si nahrát starší záznamy z videokazety do počítače. Tak dal jsem to jakštakš dohromady, video a zvuk jde když to normálně pustím, ale když nahrávám do počítače záznam, tak video a zvuk normálně vidím a slyším. Ale když to stopnu, a přehraju si nahrávku, tak vidím obraz, ale zvuk neslyším.
Jméno karty je WinFast TV2000 Expert (FM1216MK3)
Mám zapojenou scartku z videa, nastavenou na OUT, a vstupní zdroj je CVBS, z videa vede bílý kabel do FM zdířky a černý kabel do TV zdířky, a tak scartka je napojena na rozbočovače, černý, bílý a žlutý, a ten vede do TV karty. Takže do TV karty je zapojeno AV Line-in, Cabel na anténu TV a FM anténu. Takže všechny 3 zdířky jsou obsazeny, a z videa vedou 2 zdířky a scartka, ty jsou taky obsazené.
Koukal jsem na nastavení, aktualizoval jsem ovladače zvuku Realtek High Definition Audio, verze ovladače je 6.0.1.6299 . Přímo ve WinFastu PVR v nastavení mám tyto volby, zkoušel jsem to obměňovat, ale pořád nic.

Takže v závěru zvuk a video při přehrávání vidím a slyším, ale když to nahraju a pustím záznam, tak obraz vidím, ale zvuk neslyším.

Prosím poraďte. Díky moc za rady.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, myslím, že by stačil zapojený videokabel do karty a audiokabel do LINE-IN ve zvukovce. Pokud máš ve videu zapojen SCART konektor, zaměř se na správné zapojení jen těch konektorů co vedou ze SCARTu, měl bys v propoj kabelu SCART-CYNCH ,mít na straně CYNCH, 3 CYNCHkonektory, žlutá, bílá, červená. žlutý cynch zapoj do kompozitního videovstupu na kartě a červený s bílim cynch jsou audio, které stačí přez redukci na 3,5 JACKA zapojit do LINE-IN na zvukovce a ve winfastu správně vybrat linku pro nahrávání.
Proč máš propojeny i anténí vstupy?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.