Volant TRUST USB Game Device

Dobry den,
koupil jsem si tento volant s pedaly asi pred rokem. Nemam doklad a rozbil se mi u plynu snimac pohybu, jestly se tomu da tak rict. Potreboval bych sehnat jiny, jestly to aspon trosku jde. Je na nem napsany 100KB-30°. Prikladam foto, ale pochybuju, ze by to slo koupit.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

takovej potenciometr seženeš snadno, ale fakt neivm, de, žádný obchod s elektro součástkama neznám.. kouknu se ti u načich vykuchaných eletrospotřebičů :D

Obrázek uživatele TheALuminium

http://www.gme.cz/cz/index.php nejlepší obchod v Čechách s elektronickými součástkami.

Obrázek uživatele chomin

nevim, ale na GM jsem nenasel potrebne soucasti na sestrojeni potenciometru. ( i presto je to 1cka mezi obchody s elektronickymi soucastmi).

pokud jste sikovny kutil, spichnete takovy potak doma v kuchyni(jako spravnej MacGyver). pokud se vam do tohoto nechce, postacilo by se kouknout na aukro, odklepnuto, ci neco podobneho (snad tam budou mit primo tenhle potenciometr, nebo koupit nejake rozbite pedaly, kde bude ovsem potenciometr v pohode, a vymenite ho). muzete se take poptat po znamych, jestli nemaji na vyhozeni volant s pedalama a jestli naaahodou nemaji potenciometr navic :-)

mozna bych jeste vyzkousel tento shop:
http://www.tme.eu/cz/katalog#main
take neni spatny a pod kolonkou "pasivni soucastky" najdete potenciometry. snad tam najdete ten spravny.

no a posledni rada: kdybyste chtel novy volant, tak si bruste zuby na Logitech G25.. vzdycky kdyz kolem neho nekde v obchode prochazim, tak si s nim aspon pul hodky hraju.. :-)

to mi pripomina, du se podivat, jestli ho nahodou nezlevnili... :-D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.