Výběr notebooku

Dobrý den,mohly byste mi někdo poradit, rozhoduji se mezi Lenovo Ideapad Z580 http://www.lenovoshop.cz/lenovo-ideapad-z580-i5-3210m-8gb-1tb-15-6-hd-widi-geforce-2gb-dvd-rw-win7hp64bit-sedy_d554478.html nebo HP Pavilion dv6-6b60 http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6b60ec-dark-umber-d266763.htm#foto, můžou být i jiné notebooky ve stejné cenové kategorii. Chtěl bych ho na multimédia a nějáký ty středně náročné hry.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

HP má určitě silnější a lepší grafiku.. Ovšem lehce slabší procesor (pro drtivou většinu věcí naprosto nepodstatné).. Pokud neřešíš baterku, tak asi to HP, ale poslední dobou není HP co bývalo..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mě tolik o grafiku nejde vystačim si u hrer ze středníma detailama

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Střední detajly u jakých her? Notebookové grafiky nejsou kdovíjak výkonné. Máš nějakou grafiku doma, v desktopu, u které výkon dovedeš odhadnout a říct "to mi stačí"? Porovnám ti ji k těmhle notebookovým, abys věděl..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Desktop sem měl naposledy před 4 roky a tam sem měl Geforce 5600 na kterym jsem hrál v ty době Half-life 2 Ep2 na Vysoký detaili
Chci abych na notebooku rozjel alespoň mafii 2 na střední detaili

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To nebude problém s téměř jakoukoliv neintegrovanou grafikou. ke GF5600 to asi nemá smysl přirovnávat :)) To jako teď nic jiného nemáš/neznáš, z čeho by jsi mohl vycházet? Třeba kompy kámošů, atd?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.