PC pro Battlefield 3

Ahoj, brzy vyjdou BF 3 moji synkové zjistili, že jejich kompy to v žádném případě nezvládnou :( . Prosím tedy o rady nebo linky na komponenty tak, aby výsledný komp to bez problémů "utáhnul". Vzhledem k tomu, že potřebuji 2 ks tak bych chtěl max výkon za odpovídající cenu ( asi jako každý :-) ). Nenutím si Intel pokud by alternativa v AMD byla o dost cenově níže.
Díky za rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Mě zajímá limit. Znáš mě, z cenovky vyždímu maximum poměru cena/výkon/kvalita/životnost/spolehlivost :-) Ale nablind nahodit? BF3 je zatim ve fázi Bety a buď si jist, že i dvojice dvoučipových grafik bude mít co dělat, procesor se s Havokem taky nebude nudit :-)

Obrázek uživatele Hovado-CZE

Ahoj , to že dokážeš do limitu nacpat maximum a jsi mi už ukázal :)) a děkuji ti za to, jenže teď řeším opak. Netuším, co to bude obnášet aby mi BF 3 jelo v poho na compu.

Tady jsou "Doporučené systémové požadavky" :shock:
Operační systém: Windows 7 64-BIT
Procesor: 4-jádra
Operační paměť: 4 GB
Volné místo na disku: 20 GB
Grafická karta: DirectX 11 kompatibilní s 1024 MB VRAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 nebo ATI RADEON 6950)
Zvuková Karta: DirectX kompatibilní
Příslušenství: myš a klávesnice
Mechanika: DVD

Tak raději volit komponenty s výkonovou rezervou
Nerad bych totiž abych si pak drbal hlavu, že jsem ušetřil 2 litry a kluci pak měli doma sice dobrej, ale pro BF 3 průměrnej komp. :-(
Zkus mi tedy něco sestavit a od tý ceny se odrazíme :cool:
Díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Dokud nevyplave první recenze prodejní verze, můžeme jen hádat. Pak přijde druhá vlna - vyladěné ovladače a výkon půjde nahoru... Opravdu si netroufám tvrdit, že si koupíš HD6970 a bude ti na full detajly stačit.. A jak víš, grafika je základ..

Obrázek uživatele Hovado-CZE

OK, to raději počkáme. 28.10. by to měli spustit tak snad potom budeme vědět víc. Do tý doby tohle vlákno tedy uspím :-o a pak se s tebou poradím znovu. Díky za objektivní rady. :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.