novy zdroj (*VYŘEŠENO*)

Zdravim potrebuji poradit jaky zdroj (jak silný pripadne jaky) by jste my doporucily. U sveho stavajiciho 350W nezname znacky jsem uz narazil na jeho max.
Moje sestava je
CPU Intel Pentium D 945 na 4.12GHz ,
GPU ASUS ATI Radeon HD 5670 1GB ,
MB ASUS P5OL-EM,
ram Kingstone DDR2 800MHz 2x2GB,
hdd 1: Seagate 250GB 2: Seagate 1000GB 3: WD GP 750GB,.
Dekuji za pripadnou radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tady stačí cokoliv -> Enermax Naxn 350W udělá službu dobře...

www.pcporadenstvi.cz/jaky-vybrat-zdroj-do-pc

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takze pokud bych uvazoval o Fortron HEXA 400 tak by mohl dostacovat? Nebo by bylo lepe vzit Fortron FSP400-60GHN 85PLUS BRONZE, 400W s ohledem na budouci upgrade pc. Dekuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tohle jsou taková minima, které se pro upgrade fakt moc nehodí - nejsou to extrakvalitní zdroje.. Záleží teda, co myslíš pojmem upgrade - jak hodně..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

upgrade postupne co mi dovolí stavajici deska (procesor 4 jadro ,ram 4x), grafiku nejspise zatim ne a pokud ano tak ne extremy. Pc nemam urcene na hry ale na praci s grafikou a strih videa. Az budu nucen vymenit desku tak porídim dily na cele pc. Takze po zdroji koukam tak okolo 1000 a v obchodech ktere mam na dosah. Jde my tedy spise o doporuceni jake znacky. Ta 350W se my zda prilis na horni hranici odberu PC. Mam na vyber ze zdroju znacek ACE POWER, Saesonic, Fortron, Sweex, Crono, iTec, Coolermaster, Corsair. Nektere my ale nic nerikaji. Snazim se vybrat ze stranek http://www.fhsystem.cz jejich prodejnu mam pobliz a i kdyz jsou drazsi nemusim platit postovne, takze to vyjde nakonec levneji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No jednoznačně Fortron a raději asi ten druhý, než Hexu..
Střih videa je nejzávislejší na procesoru a to máš loudala, ovšem nebyl bych si tak jist, že do téhle desky dostaneč čtyřjádro..
Rozhodně si ale buď jist, že tvoje sestava se vejde do 150W odběru ve svém maximu :wink:
www.pcporadenstvi.cz/jaky-vybrat-zdroj-do-pc

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

dekuji za radu ten procesor (pentium D945 3,4 Ghz na max 4,12Ghz) je louda ale proti tomu predchozimu (Core 2 duo E4300 1,8 Ghz na max 2,13Ghz) se neda porovnat. Jinak do tehle desky se daji dat 4jadra az po Core 2 Quad Q9650 . Pro zdroj pujdu co nejdrive tenhle co mam neni schopen davat stabilni napeti musim nastavit pro CPU aspon 1,3575V , aby procesoru dal zakladnich 1,235V a pri automatice mu daval jen 1,175V.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Quad se tam sice dá dát, ale to už bych se bál, že si s tím deska nebude zrovna dvakrát vědět rady...

Co ten zdroj, už máš?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak zdroj uz je zabudovany napeti stabilni a hlucnost v mezich sestavy (grafika je porad hlucnejsi) procesor sal stabilne az na 4,3 Ghz ale uz stoupaly zbytecne teploty takze ted bezi na 4,2 Ghz pri zatezi do 51°C. A az bude na velkou zmenu Pc tak vymenim komplet. Dekuji za radu se zdrojem.