Je to dobrý notebook?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

chlape, nemáš náhodou nějak moc peněz? :)) dořeš konečně ten tuner :eek:
z hlediska výdrže i výkonu je to poměrně solidní kousek.. divím se, že i s tím Pentiem DC má extrémní výdrž, zjevně má velkou baterku a LED podsvícený display.. nejsem proti němu :)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Velice zajímavý kousek, jediná vada na kráse je ta značka no.. Taky mě zarazila ta životnost a dost zajímavá je váha 2,2kg, to je velice pěkné. Ale bohužel ta váha se asi projeví na šasi, musíš si dát pozor aby ti třeba nespadl nebo abyses o něj moc neopíral atd.. Bude to nějaký lehký tvrzený plast v lepším případě, pozor na to.

Jinak moc pěkný notebook..

Obrázek uživatele Mikynka

Počítač jsem odvezl domu a na ubytovně bych chtěl mít notebook, na kterém si zahraju taky nějakou tu hru, bude malý a vzhledově pěkný. Vzhledově se mi líbí notebooky Acer, ale zase se moc nevyznám v hardwaru. Ještě se zeptám, jak si stojí procesor intel pentium dual-core, když ho srovnáme např. s intel core 2 Duo a intel core i5? Poznám nějaký rozdíl výkonově na notebooku?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak hardware má sice Acer pěkný, za tu cenu, ale ta cena je vykoupena nižší kvalitou a pevností šasi a také horším chlazením..

pro běžné užití, které asi budeš požadovat to nepoznáš, ale nutno říst, že ten výkonový rozdíl mezi P DC a C2D a následně i i5 tam je.. i5 je z nich nejlepší.. ale pozor, záleží hodně na konfiguraci - na daném modelu.. existuje C2D, které na vyšší frekvenci má vyšší výkon než nejslabší i5, kupříkladu.. samozřejmě čím novější, tím menší spotřebu má atd.. to bych moc neřešil..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.