Zamrzání obrazu (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,prosím o pomoc, najednou mi to háže modrou obrazovku,hlavně při hrách,buď zamrzne,nebo zčerná,ovladače mam poslední,výpis chyb je, STOP 0x0000008E,0X0000005,0xBD210D7C,0xB87DF44C,0x00000000,,nv_disp.dll,Adress BD210D7C,base at BD012000 Date Stemp 4bb7e5d1 , AMD Athon/tm/64Procesor 3400+,NVIDEA GeForce 7600GT, XP,nemůže to být zdrojem? Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nejspíš to bude ovladačem grafiky.. zkus nějakou jinou, starší/starou verzi ovladače z www.nvidia.com

druhou příčinou by mohly být vysoké teploty grafiky - změř je třeba přes MSi Afterburner, ukazuje graf historie, takže alespoň 15 minut hraj nějakou fakt náročnou hru a pak AltTab a koukni jaké byly teploty grafiky.. stejně tak potřebujeme procesor, ale to ti nejlépe ukáže Everest 5, CPUz či speedfan..

Obrázek uživatele JKJFJK

Grafika má 54 až 57 stupňů. Deska je GIGABYTE GA K8NS PRO. Ovladač jsem dal starší a nic. Někdy je černá obrazovka hned po zapnutí pc. tak to asi grafikou nebude. Ovladače mi to píše že jsou zastaralé u desky a biosu,ale našel jsem jen placené. A do včerejška mi vše v pohodě šlo.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud je to možné, překontroluj zapojení všech kabelů a karet v počítači, občas se něco uvolní..

to, že občas obraz ani nenajede může klidě být problém grafiky, které může odcházet.. to vyloučíme, pokud grafiku vyzkoušíš v jiném kompu..

Obrázek uživatele JKJFJK

Udělal jsem i test stability systému Everestem a vše je v pořádku.

Obrázek uživatele JKJFJK

Asi jsem to špatně napsal,nebo si to myslím špatně,zapnu pc a je hned černá obrazovka,jsem myslel že by to mělo naběhnout i bez grafiky. Kabely a ostatní zkontroluju.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, bez grafiky.. ale ne s rozbitou grafiou, která freezne a zablokuje spuštění.. když grafiku vyndáš, sice nic neuvidíš, ale pokud se ti PC automaticky přihlásí, měl bys slyšet znělku v repru..

Obrázek uživatele JKJFJK

Děkuji za rady a pomoc,nakonec to byla deska,RAM a síťovka :???: . problem vyřešen.