Vysunutí mechaniky, grafická karta

Mám už asi tri dny problém s PC. Zacalo to zlutymi pruhy pres monitor jejich intenzita byla vetsi a vetsi. Potom mi pocitac uplne zamrznul. Ted se to stava jednou za cas. Napadlo me, ze by to mohla byt graficka karta a nebo nejakej vir. Chtel jem prinstalovat Win, ale nejde mi vysunout mechanika.........

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

máš možnost vyzkoušet tu grafiku jinde? případně i tu mechaniku? chtělo by to i zkontrolovat zapojení všech kabelů..

co je to za grafiku? vypadá to že je poškozená..

Obrázek uživatele fidla

Jo, tak mechanika uz je funkcni, jen jsem prehodil satu do dalsiho slotu. A tu grafikuu uz jsem zkousel na jinym PC a taky to delalo, takze to vidim na koupi nove grafiky. Je to GF 8500GT

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak to vypadá na vadnou grafiku.. ale pokud bys měl zájem, můžeš ji zkusit upéct.. je to moderní technikaopravování a většinou se i mrtvá grafika probudí k životu.. a stačí málo, sundat chladič a očistit, dát na plech 3 kuličky z alobalu a na ně grafiku a dát na 7-15 minut píct při 180 v horkovzdušné troubě :)) pokud by se nepovedlo, nemáš co ztratit, kromě trouby.. já to nezkoušel, takže nevím, jak bezpečné pro troubo to je, ale překvapivě to na grafiky funguje, prý.. na netu se o pečení grafik hodně píše..

Obrázek uživatele fidla

Tak jsem to jeste prehodil v biosu na integrovanou a je to v pohode, pres tu GF nerozjedu uz ani win. Urcite zkusim to peceni :-) a pokud to nevyjde, tak nejakou novou. Diky za radu :-)

Obrázek uživatele fidla

Tak jsem dnes pekl a byl jsem uspesny. Grafika zatim jede bez chyby :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

neděláš si ze mě srandu? :)) sakra to by mě zajímalo, jak je to fyzikálně možné, ale je to dozajista uplně husté :)) se těšim, až bratrovi grafika odejde :))

tak nechám ještě chvíli odemčeno, kdyby to týden vydrželo, dej vědět a zamknu to :))

vážně pečení grafiky je hustá věc :D teď ještě při které teplotě péct procesor a desku :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.