SURFACE SCAN TEST DID NOT PASS-SONY VAIO (*VYŘEŠENO*)

VAIO HDD DIAGNOSTIC HLASI:SURFACE SCAN DID NOT PASS---(E-HDD-004)=RUN CHECK DISK TO RECOVER THE WRONG SECTOR---(E-HDD-005).
PROSIM O RADU,NEVIM CO S TIM DELAT.DEKUJI MOC.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, tak to vypadá, že to má disk zasebou. Nebudu předbíhat, nejprve se bude muset disk dostat ven a připojit do stolního PC s funkčním OS, kde bude připojen jako druhý disk. Pokud PC disk uvidí, neváhat a zálohovat veškerá důležitá data. Dál pomocí HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe , mrknout na ten disk.
Předpokládám, že OS vůbec nenabíhá.

Obrázek uživatele Danka

Michale zanesla jsem to do Sony opravy,protoze je to jeste v zaruce,tak pak dam vedet jak to dopadlo,asi tak za 10 dnu,dekuji za radu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) dobře, alespon budeme vědět víc. Ono na strojích co snesou jen 1 disk a nemá to CD/DVD mechaniku se nic jiného dělat ani nedá. Bud to bude disk, nebo nějaká závada na sběrnici či chaos BIOSu.

Obrázek uživatele Danka

Zdravim Michale,tak Sony je doma vymenili disk a vic se tim nezabyvaji,takze nevim co konkretne to bylo,ale je to jako nove,mej se a dekuji za vse.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) myslel jsem si to, jen většinou než takto odejde disk se projevují anomálie a přijde se na závadu dřív. Takže ku plné spokojenosti zamykám.