nova graficka karta,po zapnuti monitoru cerna obrazovka

Dobry den,zakoupil jsem si novou grafickou kartu MSI R6450-MD2GD3/LP ale po vymene graficke karty,kdyz zapnu monitor tak cerna obrazovka,tak sem si myslel ze to bude zdrojem tak sem si koupil nejakej eurocase 450w pfc (predchozi droj byl nejakej forton 350 w pfc),ale stale nic, a dokonce se po vymene zdroje se max 2x denne zniceho nic PC vypne a nejde zapnout nekolik minut,nevite cim by to mohlo byt? CPU typ Intel Pentium 4 660, 3600 MHz (18 x 200) Název základní desky Asus P5GD1 Pro (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) [b]Čipová sada základní desky Intel Grantsdale i915P
Pracovní paměť 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pokud nejde zapnout určitou dobu, tak se pravděpodobně něco přehřívá...

Jak je to s tou černou obrazovkou - výměnou zdroje se to už podařilo spustit, nebo ještě furt černá obrazovka?

Obrázek uživatele sasha.cz

No pokuď jsi tam dal "ňákej" Eurocase, tak se nediv že se ti to vypíná....ten Fortron jsi tam měl tedy nechat, nemá grafická karta přídavné konektory na napájení? Jestli ano, zapojil jsi je? Všechny?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

vymenou zdroje porad cerna obrazovka,graficka karta nema pridavne konektory

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

j a jeste ktomu jak se pc bezduvodne vypne a nejde chvili zapnout,to se mi stava jen pri prvnim spousteni jinak to uz pak je v pohode

Obrázek uživatele sasha.cz

Tak teď to trochu nechápu, psal jsi že máš černou obrazovku, nebo jsi tam dal tu starou grafiku? Nebo to pc se vypne když je černá obrazovka? Pokuď máš možnost, vyzkoušej tu novou grafiku v jiném PC, s tím starým Fortronem se to nevypíná?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

kdyz tam mam novou grafarnu tak proste cerna obrazovka,stara grafika jede v pohode +dalsi problem je ze se po vymene zdroje se vypina pc a nejde nejaky cas zapnout(stava se to jen po prvnim spusteni)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ten zdroj vyhoď a dej tam znova starý fortron... A tu grafiku novou vyzkoušej v jiném počítači. Deska je dost stará a nevím, jakou má verzi PCIe, protože Radeony HD6000 vyžadují PCIe 2.0, nejsou moc zpětně kompatibiliní - někdy jedou na 1.1, ale na 1.0 je nerozjedeš... Takže pravděpodobně jsi si koupil jen nekompatibilní grafiku..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

hm tak pc se uz zniceho nic prestalo vypinat tak sem tam ten eurocase nechal,jak zjistim tu verzi PCIe?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Mohlo by to tam být napsané v oblasti slotu na desce, ale na 99% tam nic nenajdeš..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.