samovolné vypínání pc,restart a sekání

Zdravím.
Mám problém s PC a to ten že když chci spustit nějakou hru tak mi buď vůbec nenaběhne protože se pc restartuje nebo úplně vypne a nebo seknea nebo hraju nějakou dobu a udělá to to samé.Ale někdy najedu normálně do hry a hraju třeba několik hodin bez problémů.Někdy když ho tedy zapnu znovu (nebo se restartuje) tak mi zůstane "viset" logo základní desky a pc se nehne tak ho restartuju znovu a buď normálně najede do OS nebo se restartuje případně sekne nebo restartuje znovu.
Tenhle problém jsem měl už jednou a bylo to základní deskou.Reklamovala se 3x a potom mi vrátili peníze tak jsem si koupil novou a nedělalo to asi rok.
Když nehraju hry tak
Nevíte někdo čím by to mohlo být teď? :(:(
Děkuji za vaše názory.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jo a ještě...přehříváním to není otevřel jsem boční kryty u pc,vyčistil ho,nastavil aby se větráčky pouštěly na maximální výkon při 51°C a dokonce zkoušel pustit do pc studený vzduch z normálního pokojového ventilátoru...absolutně nic nepomohlo :(

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, modrá obrazovka BSOD se nezobrazuje? Co je to za desku? Jaká je GK, aktualizoval jsi ovladače GK, popřípadě BIOS. Projel bych memtestem RAMky, projdi forum, je tu spousta odkazů ke stažení memtestu64.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.