Problém s NB

dobry den :) nejsem zadny velky pc expert tak bych se rada poradila ohledne meho NB. v posledni dobe nacitani windowsu trva neprimerene dlouho a prace s nb je mozna cca az po 10 minutach nacitani coz mi neprijde zrovna normalni.dale pak se zacal samostatne vypinat behem zateze-konkretne pri hrani novejsich her.cetla sem zde par clanku a tak nejak sem vyvodila ze se prehriva.ale nevim jestli je schopna to vyresit chladici podlozka nebo je treba chyba v necem jinem a ma to souvistolst s dlouhym nacitam... predem moc dekuju za pomoc :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, v první řadě nech NTB projet tímto http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/ , jak je NTB starý a kdy byl naposledy mechanicky čištěn vnitřek?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak scanner nasel 2 trojske kone a jinak nic.NB je koupeny pred rokem a mechanicky cisten nebyl jeste nikdy-na to si netroufam :-X

Obrázek uživatele Michal Čížek

Stáhni si toto http://www.alcpu.com/CoreTemp/Core-Temp-setup.exe , řekne nám to jaká je teplota CPU.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

namerene hodnoty jsou podle clanku co jsem zde cetla vyssi nez by mely byt.take jsem zkusila mechanicke cisteni-nejake vyrazne zanecisteni tam nebylo.myslite ze by to mohla byt softwarova chyba?

Obrázek uživatele Michal Čížek

a to jaké hodnoty? ještě si stahni toto http://www.pcporadenstvi.cz/hijackthis a výsledek sem nakopíruj jako text.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.