PS3 - zvuk

Chtel bych se zeptat, jak by bylo možné dostat zvuk playstationu3 do reproduktorů Creative GigaWorks ProGamer 5.1 THX G500 zapojených do PC? Jestli je to vůbec možné a co by bylo potřeba dokoupit.

Obrázek uživatele Ondřej Čepelák
[25240] PS3 - zvuk

Zdravim, tak možné by to určitě bylo. Stačí zapojit PS3 do PC, jestli vlastníš TV kartu. Do té to zapojíš stejně jako do televize a pak ti jde jak zvuk v repru, tak i obraz z playstationu na monitoru počítače.

Obrázek uživatele Ferda85
[25241] PS3 - zvuk

to by ale musela mít TV karta HDMI, nebo SCART

Obrázek uživatele TheALuminium
[25242] PS3 - zvuk

To rozhodně ne, PS3 má výstup na jednoduchý video výstup pomocí cinche, což TV karta rozhodně umí. Navíc tento výstup má ještě 2 cinch výstupy zvukové, které se většinou dají i do kvalitních zesilovačů zapojit. Například Genius HomeTheater má spoustu vstupů a mezi nimi je i cinchový L+R vstup.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[25243] PS3 - zvuk

mě napadá možnost přes sinče na TV připojit repra .. myslim, že takovýto repra by sinče měly mít.. jak řiká Ali, já mam ty samý a má 2 sady Jacků a 2 sady sinčů.. pokud máš lepší telku, určitě by to jít mělo, když ne, mohlo by to jít vložením mezi PS3 a TV třeba video s sinč výstupy, propojit skartkama a dobře naladit.. fakt nevim, playe nemam :(

Obrázek uživatele TheALuminium
[25244] PS3 - zvuk

Jelikož jsem PS3 měl, tak dodávám foto. Je tam vidět kabel s jednou koncovkou do PS3 a na druhé straně 3 cinche barevné. Díky tomuto se to dá snadno zapojit do TV karty.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[25245] PS3 - zvuk

To Ali: to ti ale de přes komp, kdyby bykly ty sinče opačně, tedy samice, tak by se to na repro dalo připojit bez problému..

Obrázek uživatele chomin
[25246] PS3 - zvuk

to TOBiAS: vsecko jde, kdyz se chce (nemluve o neskutecnem vyberu redukci, prodluzovacich kabelu, atd.).. takze to je jedno ;-) ackoli plati pravidlo, ze jeli cesta ze zarizeni do reproduktoru prima, je take kvalita nejlepsi. kdesi na internetu jsem videl cinch kabel udelany ze samych litych redukci :-D sranda, zkusim pohledat a poslat sem obrazek.

ale zpet k puvodnimu dotazu: psal jste, ze byste chtel pripojit zvuk. o videu nic receno nebylo, takze je postup jasny: pokud mate kabel (PS3 - 3x cinch), tak ho do PS3 zapnete a cinche zapojte do geniusu. je temer jiste, ze kabel bude kratky, proto bude potreba obstarat si prodluzovai kabel cinch (samec) - cinch (samice). nekde ho sezenete i pod 30 Kc - zalezi samozrejme na delce kabelu.

Obrázek uživatele TheALuminium
[25247] PS3 - zvuk

TOBiAS wrote:
To Ali: to ti ale de přes komp, kdyby bykly ty sinče opačně, tedy samice, tak by se to na repro dalo připojit bez problému..

Ještě jsem neviděl, že by ze zesilovače trčely samci od cinche ... a rozhodně nebudeš připojovat PS3 k jednomu repráku.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.