Problém s PC

Ahoj mám takovej jeden problém.. Ještě před cca 4 dni jsem hrál na svém PC hry plynule a bez lagů potom sem se rozhod že pročistim PC a dám defragmentaci disku jenomže potom se mi hry nějak začali lagovat a nevím co s tím pomůžete mi prosím?
Všechno co budete chtít vědět se pokusím sem napsat

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Už jsi to měl dávno napsat, takže si přečti toto :-)
Dělal jsi jen defragmentaci (čím? jen Windowsovským nástrojem?), nebo i jiné věci (jaké?)?

Obrázek uživatele RazorHK5

Aha :D Pardon já sem se nikdy takhle neradil ale ano.. Defragmentaci sem dělal přes Windows a pak přes program Defraggler pak sem si stáhnul CC Cleaner a vyčistil registry ale ty s tim asi nemají nic společného protože sem je dělal až dneska
Každopádně opravdu nevim co s tim jedná se o hry Call of Duty Black Ops 2,League of Legends,The War Z Moje normální FPS ve hře bylo 60-90 a teď je to 40-19
A zde jsou Informace o PC
Win7 x64
Ram:4gb
Procesor Intel (R) Core(TM)2Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz
Grafická karta: ATI Radeon HD 7700 series
Zdroj: 620W

Obrázek uživatele RazorHK5

Ještě jsem zapoměl dodat asi důležitou věc.. začal se mi trochu sekat is celý PC

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Hmmm, asi jsi odstranil něco, cos neměls.. Můžeš zkusit obnovení systému v čase. Pro příště používej pouze windowsáck nástroj - ty ostatní udělaj spíš bordel, který načítání z disku ještě zpomalí. Na Win7 se příště vyprdni i na CCleaner a podobné blbosti - už to není potřeba, systém si poradí sám, takhle mu akorát přitížíš.

Nejlepším (nejjistějším) řešením by tady byla asi reinstalace systému na naformátovaný (a rozdělený, www.pcporadenstvi.cz/jak-rozdelit-pevny-disk-hdd ) disk, protože cokoliv jiného bude takové, no jako když ti spadne chleba na zem, marmeládou dolu - pořád se to dá očistit, aby to bylo jedlé, dát novou marmeládu, ale prostě neni nad to vzít si nový krajíc chleba, a začít znovu.. :-) Vyhneš se tak problémům v budoucnu, pokud bys tohle nějak zalátal.
Při velkém zaprášení počítače uvnitř by také mohly nastat problémy, ale to by těžko zahájila defragmentace.. Nicméně odprachuj to také, ideálně venku vyfoukat kompresorem, a pak nechat pár hodin, aby to oschlo (kompresory prskají vodu)..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.