po vypnutí notebooku na noc, ráno system nenaskočí

Dobrý den.
Mám problém a nevím si rady. Jednoho krásného dne mi v notebooku odešel HDD. Tak jsem šel a koupil nový. Nainstaloval jsem system... Win.7 a doinstaloval vše potřebné. Pak jsem notebook na noc vypnul a druhý den ráno jsem při zapnutí zjistil, že system nenaskočí.. Napsalo mi to "winload.exe" nenalezeno, system nejde spustit, atd... Myslel jsem si, že jsem třeba nainstaloval špatný windows, tak jsem nainstaloval Win. Vista. Na noc vypnul notebook, ráno... system nejde spustit. Nevíte čím to může být? Když system nainstaluji, tak funguje do té doby, dokud ho na noc nevypnu?

Prosím o radu, děkuji...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a když jej vypneš "na den"? :)) to by mu asi vadit nemělo, ale mate me to - prostě jakmile ho vypneš, už nenajede.. a co když ho restartuješ?

možná ten disk není tak uplně správný..

Obrázek uživatele chameleon77

když ho restartuji, tak naběhne a funguje normálně...?? Nechápu to.. KDyž ho ale na noc vypnu, ráno k němu příjdu a pustím ho... Nenaběhne system NApíše mi to, ať tam dám záložné CD na opravu dat, nebo tak nějak..... Prostě musím přeinstalovat systém... Nemůže být špatně naformátovaný disk, nebo nastavený BIOS? Ale s ničím jsem nic nedělal. Disk jsem kupoval podle toho starého...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak ho zkus ještě vypnout, na kratší moment, než je noc.. zkusil bych naformátovat disk, jinou verzi OS, ale spíš bych zkusil jiný disk..

o jaký NTB se jedná, jaký disk tam byl a jaký jsi tam dal teď?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.