Asus EEE 1201HA-BLK008M

zdravim mam notebook asus eee 1201HA
Operační systém
Windows 7

Procesor
Procesor
Intel Atom

Frekvence procesoru
1.33 GHz

FSB
533 MHz

Velikost L2 cache
0.5 MB

Operační paměť
Velikost operační paměti
2 GB

Typ operační paměti
DDR II

Počet slotů operační paměti
2 ks

Grafická karta
Sdílená

Optická mechanika/Pevný disk
Velikost pevného disku
250 GB

Otáčky pevného disku
5400 ot/min

a chcisezeptat jak se da nastavit aby mi z operacni pameti brala vice graficka karta protoze kdys si spustim video tak se mi to seka a jestli by to pomohlo.Nebo mi skuste poradit jinac abych docilil si prehrat film jestli nahodou nevite kolik ma notas slotu a jestli jsou vybaveny vsechny jestli bych si nemohl tak pridat diky za kazdou radu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zdravíčko,

notebook má "grafiku" GMA945, takže s nějakým výkonem nepočítej.. je vidět, že spoléháš na dogma více paměti -> více výkonu, ale to je špatná taktika.. tahle grafika si umí nasdílet i 256MB, ale jsou jí naprosto nanic, její výkon končí u 16MB..

jak velké filmy přehráváš a v jakém formátu? tahle grafika totiž chudák neumí akcelerovat video nad 700MB (avi), pokud ti jde o videa z Youtube a každý flashový obsah, to grafika neakceleruje vůbec a musí procesor a ten nemá šanci utahnout video nad 360p.. ten tvůj je na menší frekvenci, takže ještě méně.. a s nějakým výkonem u tohodle "stroje" nepočítej..

Obrázek uživatele džoonoo
[50540] grafika

takze nejlepsi je vymenit grafiku ? a jaka by byla nejlepsi do toho aby to notas utahnul

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

počítáš s tím, že v NTB se dá měnit grafika či cokoli? zde na to rovnou zapomeň :) to je možná u dražších kousků, ale tady je vše pěkně naletované na základní desce a nic jiného by tam ani nefungovalo.. spíš více přemýšlet (ptát se?) při koupi nového.. :o

Obrázek uživatele džoonoo

tak diky moc za rady a nevis co mam udelat aby mi ten vykon nekoncil u tech 16MB

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vlízt do BIOSu a najít položku "frame buffer", "onboard VGA memory" atd.. ale buď si jistej, že i kdybys jí dovolil 32, nebo dokonce 128MB, výkon se absolutně nezmění.. můžeš si to vyzkoušet, jen ti toliko ubyde z ramky.. ale 32MB je až až..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.