ONBOARD GRAFKA

čau chci se jen zeptat jestli na grafce nvidia geforce G210 rozchodim nejakou tu hru? např crysis, crysis warhead, cod black ops(to budu rád když to vůbec rozjedu..) assassins creed 1a2 atd......
Vím že je mizerná atd ale jestli to bude vůbec stačit?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

G210 by neměla bejt integrovka ne? prodávala se jako samostatná PCIe karta... v případě onboardu by byla ještě více "zkriplena", i když si nejsem zcela jist, jestli tahle "karta" má ještě něco, co může být zkripleno... no výkon to rozhodně není :)) určitě vše kromě AC2 a CW spustíš, ale na nejnižší detajly v nejnižším rozlišení a nezaručim ti že to dá těch 20FPS vůbec...

dneska pořádnou herní grafiku koupíš za 2800 a zahrát si můžeš na kartách od 1500, tak si tak přemýšlím, jestli tohle má vůbec smysl řešit..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

JJ já teda nevím ale na bratrancovým ntb je grafika ATI HD 3450 a jede na něm crysis a cod BLack OPS uplně v pohodě...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, pokud je G210 v NTB, tak ej ještě pokriplenější :)) HD3450 je výkonem trochu jinde.. avšak vpohodě, ale na jaké detajly... Black Ops zrovna náročné neni, to spustíš všude, ale Crysis už k náročnějším patří..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já si v detajlech atd. na nejvyšší dávám jen textury a rozlišení...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

A je lepší nVidia GeForce G315 než tato??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

je, ale ne zrovna o moc.. radši hledej modely s ATI/AMD grafikami

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Kdybych měl teoreticky procesor Athlon II X2 220 2.8 GHz jeli by na tom výše uvedené hry např s grf. kartou Ati RADEON HD5670?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no rozhodně by jely docela hratelně... ovšem ty mi tu motáš hlavu, chvíli se bavíme o noteboocích, chvíli o igp, pak zas o klasické grafice..

řeknu to tak, jak jsem to řekl v jiném topicu, který bych ti doporučil přečíst (http://www.pcporadenstvi.cz/node/13201
nedovolím ti kupovat si nový počítač s cenovkou pod 17000, je to krajně nevýhodné, kopíš si zmetek, křáp a zajíce v pytli, do roka pojede servisovat nebo reklamovat... jestli na to nemáš, jdi na měsíc na brigádu, nebo párkrát nejdi na pivo :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.