Prehrati ?

Zdravim, stal se mi takovy problem... nikdy predtim se mi pocitac neprehral a nevím, jestli to udelal ted, ale v klidu jsem si hral portal2 a vypnul se. Logicky jsem ho zapnul a hral dal, ale vypnul se znovu. Po tretim nahozeni jsem chvili pockal, jestli spadne, nebo ho zhazuje ta hra. Nic se nestalo a hra je vazne zabavna, takze jsem ji zapnul znovu. Po 2 minutach ruzova pruhovana obrazkovka a od pocitace smrad jak... tak jsem ho odpojil, u zdroje jsem mohl grilovat. Byl bych to i udelal, ale nemel jsem hlad.
Takze se chci jen poradit, jestli pripojenim neco nepokazim, coz bych nerad.
Omlouvam se za ten zmatek, ale píšu to z HTC a nenavidim ty nevypnutelny vibrace pri psani, dohani me to k silenstvi. S tim bych taky potreboval pomoc. Je to HTC Desire HD.
Kazdopadne ale radsi vyresit pocitac.[/img][/b]

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[58490] Prehrati ?

přehřálo se ti to, jo? zdroj?
no takhle, bylo by supr vědět co přesně tam máš za komponenty.. každopádně nevím, jaká je tvá otázka... jestli to smrdí, tak jsi vháji, potřebuješ to rozebrat a vyčistit a doufat, jestli ti tam něco už neshořelo! nejlepší by bylo to zapnout a osahávat chladiče, který nejvíc topí... jestli to byl zdroj, tak je to nejspíš typicky "kvalitní" noname zdroj, který vyhoď okamžitě.. říkám, počkám si na přesý výpis všeho..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[58491] Prehrati ?

Je to 2 roky stare HP... muzu napsat co to ma za procesor, grafiku atd ale to bude asi k ničemu v tomto problemu... nevím čo je to za.zdroj, ale.asi bude od HP...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[58492] Prehrati ?

pomůže, udělám si spotřebu o tepelné hospodárnosti komponent... každopádně rozebrat, vyčistit, vyměnit teplovodivé pasty a doufat, že nic neodešlo... nejlépe aji vyměnit zdroj, ale ona to bude celkově šunková sestava... v záruce to neni, takže asi nic no..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.