nezapne se Pc/monitor

Zdravim,
mám problém takový,že zapnu počítač/skříńový ... ale nezapne se,monitor nenaběhne,prostě jen běží // hučí,větráky šlapou,ale monitor pořád vypnutý,před tímto problémem sem dal Pc do režimu spánku a už nenaběh.. zdroj je cca měsíc nový,takže tím by to snad být nemělo,Pc vyčištěný,monitor funkční a kabely dobře zapojeny,kabel do elektřiny sem zkoušel vytahnout na cca 20 min ,, nic ,, díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, když odpojíš veškeré HDD, mechaniky, vytaháš vše z USB a necháš jen klávesnici, tak po zapnutí nenaskočí na monitoru start BIOSu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

nene, ani BIOS nenaskoci :( monitor bez reakce,,

Obrázek uživatele Michal Čížek

Po zapnutí PC HDD pracuje? Ikdyž neni nic vidět znělka windows zazní? Zvláštní je, že se neukáže ani start BIOSu.
Resetni BIOS vyndáním baterie, nech jí vyndanou cca 10 min a zkus znova bez HDD a všeho okolo PC zapnout, pokud ani tak nebude monitor nic zobrazovat, připoj ho k jinému PC nech naběhnout systém, sniž rozlišení na minimum a legálně ukonči systém, pak znova připoj ke svému PC.
Bylo by dobré po dalším neuspěchu tvou GK odzkoušet v jiném PC a ve tvém také jinou GK.

Obrázek uživatele Peca

Takto to opravdu vypadá na monitor nebo spíš grafiku (jestli nenaběhl po probuzení ze spánku), vyzkoušej v jiném PC a uvidíme.
Nicméně pokud nenaběhne ani znělka win a nehrabou disky (resp. určitý interval zahrabání tam třeba i je, ale tak nějak souvisle se opakující) tak může být na vině i zdroj. S tímto jsem se už taky setkal na téměř novém zdrojí, potom třeba i naskočí až po několikaterém pokusu třeba za hodinu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

nic,bohužel ani jedno,dal jsem ho kámošovi,co má díly,prozkouší a uvidí,napíšu později co stim bylo,díky všem za rady :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.