Start PC

Poslední dobou se mi objevil zvláštní problém. Když připojím PC do sítě a zkusím jej nastartovat tlačítkem na skříni, jen se lehce pootočí ventilátorek chlazení procesoru, rozsvítí se diody na zadní straně skříně, ale jinak se nestane nic. Je třeba několikrát odpojit PC ze sítě a znovu nastartovat, až se jednou povede start, roztočí se ventilátor a pak už PC pracuje normálně. Někdy se povede rozjet PC hned napoprvé, někdy třeba až napočtvrté. Slyšel jsem už několik názorů, co dělat, nic nepomohlo. Může mi poradit někdo chytřejší, než já? Díky všem J.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[61945] Start PC

Ahoj, jaké rady jsi už zkoušel?

Toto je na 99% závada zdroje, vyzkoušej jiný opravdu funkční.
Jak starý, co je zač ( výrobce a watáž ) tvého zdroje a vůbec mohl bys napsat komponenty tvého PC, jestli se nevynoří ještě jiný problém.

Obrázek uživatele jerrymungo
[61946] Start PC

Ten zdroj se jmenuje Maxpower, je z Číny, má 350W a v PC mi chodí už asi pět let, vlůastně od začátku. v příloze posílám diagnostiku hardware. Zatím jsem nevyzkoušel ještě nic, spíš jsem slyšel seznam možných závad, od zdroje až po základní desku. Ale je pravda, že zdroj je na prvním místě. Jo a moc děkuji za radu, nechám si poradit od zkušenějších. Funkční 400W zdroj mám slíbený na zítra. Jé problém, mám seznam v pdf a nechce mi to odeslat... Nějak to vymyslím.

Obrázek uživatele Peca
[61947] Start PC

Přikláním se taky k této závadě
No vypadá to, že Maxpower jde pomalu do kytek. Zkus nový zdroj (někde si ho vypůjči a uvidíš)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.