Modra obrazovka s anglickym textem nevim co dal

Zdravim mam problem dokoupil jsem 2gb ram do pc a mam problem vtom ze podle vseho je ram dobra a pc pracuje jak ma ale jednou za cas se mi pc sekne a vyskoci modra obrazovka a textem a pc se restartuje nevim co mam delat a jakej je problem prosim o pomoct zasilam foto te obrazovky dekuju moc http://www.stooorage.com/show/605/1303696_11112010006.jpg dekuju za pomoc

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a já bych řekl, že není vpohodě.. nech tam ten modul samotný a zkus to.. případně www.pcporadenstvi.cz/memtest-86 a pěkně jej prověř.. pak poreferuj

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak jsem dal test a vyslo mi znej tohle http://www.stooorage.com/show/605/1307104_11112010013.jpg ale nejak jsi nejsem tim testem jistej kdyz to ukazalo to co je na te fotce tak prestal testovat dal tak nevim co myslis ?

Obrázek uživatele nesto

problem je jasnej ram jakou jsem koupil je poskozena test to ukazal

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

když jsem zasílal odpověď, trochu mi haproval internet.. moji odpověď tedy napíšu teď, se zpožděním :(

test jasně poukazuje na errory, tedy chyby paměti.. a to koukám po celé délce paměti..

jaké jsi koupil? jediný modul nebo více? otestuj ještě každý modul zvlášť, pokud v nich bude nějaký modul bez chyb.. ty původní by měly být.. kdyžtak zkus i jiné sloty..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ta ramka ej vadná sama o sobě, ne proto, že by to byla jiná, než tam máš mít.. takže na reklamaci..

pro identifikaci jakou ram potřebuju znát hlavně základní desku.. hodí se pak vědět, jaký máš procesor, grafiku a přesně, jakou máš současnou instalovanou ramku.. a také, k čemu PC používáš a čeho chceš upgradem ram dosáhnout..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.