podle čeho koupit RAM do PC (*VYŘEŘENO*)

Zdarec prosím mužete mi někdo poradit podle čeho mam koupit RAM pamět do pc jestli budete chtit řekněte co potřebujete vedět o zakladní desce rad vam to napišu nebo co musíte vědět o pc abych po internetu koupil ram co bude 100% fungovat mam blbou zkušenost koupil jsem jednu ram jaka byla chybna jakou mi poradil jeden člověk na internetu DĚKUJU MOC

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no bez výpisu počítače se neobejdeme, mohl jsi si to tím zrychlit..
takže přesně potřebujeme znát základní desku, pomůže vědět procesor a grafiku a účel používání, resp co od toho čekáš za "pokrok", také současnou instalovanou paměť podrobně (výrobce, velikost, frekvence, latence, napětí - je to napsané na jejím štítku).. a také, zda jsme limitováni penězi..

Obrázek uživatele nesto

dobre predem dekuju za pomoc takze moje ramka soucasna 2 gb je a data memory expert a nastistku je napsano M20AD5H3J4171Q1C52 DDR2 667(5) 2GX16 S/N:801TU (ADQPE1B16) ZAKLADNÍ DESKA JE ASUS P5ND2 SE A ID ZAKLADNI DESKY JE 07/04 2007-NFORCE4_ULTRA-P5ND2_SE-00 PROCESOR INTEL(R) CORE (TM)2 DUO CPU E4500 @ 2.20 GHZ 2.20 GHZ GRAFIKA GEFORCE 8600GT 512 MB čekam od toho zlepšení celkove pc rychlosti a rychlosti pc ve hrach.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak ty máš přesně http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49800 , vcelku pomalé ramky..

tak to ale čekáš blbě.. ty 2GB co máš momentálně tě vážně nebrzdí.. brzdí tě hlavně grafika a procesor.. kdybys chtěl využít 4GB ram, potřeboval by jsi podstatně rychlejší, alespoň tříjádro a grafiku za 4000 a více korun.. jinak jsou ti 4GB platné jak sněhové řetězy na zadních kolech Felicie (když má hnané přední) :))

Obrázek uživatele nesto

takze mi radís že mam koupit co vlastne ? abych zrychlil chod pc ve hrach mužes mi ukazat co bych mnel dokoupit a kde a jak složite je to vložit do pc

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

když to shrnu, kup nový počítač.. upgrade v tomhle případě by výhodný nebyl, protože by msuela jít z kola ven i mizerná základka..

ale luxusní novou bednu, mnohem rychlejší, než je tohle ve všech směrech ti složím za 15K.. sestavit to je jednak zábava a jednak to není nic těžkého, v nejhorším bychom ti napovídali..

Obrázek uživatele nesto

dobře to mi staci dekuju moc za tvou pomoc je jasne ze umis velice dobre s pc kdybych mnel nejakej problem urcite se ti ozvu a do budoucna se ozvu a dohodneme se na novem pc tvoje stranky jsou nejlepsi co se pc tyce a urcite je doporucim hezkej zbytek dne cus

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

moje stránky to sice nejsou, viz Redakce, ale za pochvalu díky, snažíme se.. :-)
za doporučení budeme rádi, pomáhat nás baví, proto to již nějaký ten pátek děláme..

určitě pak zapiš do Nákupního, tam se budeme věnovat nové sestavě, až to bude aktuální.. :???: