jak zprovoznit grafickou kartu

Mám integrovanou grafárnu a chci si pořídit novou,protože sem zjistil že mám na základovce volný slot pro grafarnu jenže když sem si pujčil od kámoše grafárnu a nainstaloval potřebný ovladač tak mi nešla nevíte čím to je ????

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

připojil jsi ji správně? zapojil jsi kabel správně? některé grafiky mají přídavné napájení, i toto jsi připojil? co je to za grafiku a co máš za desku?

Obrázek uživatele patriotcz

Základovku mám od Intelu a tak grafárna je celkem stara je to Nvidia gforce 2mx na tý grafárně je jen přípojka na monitor a když monitor zapojim do ty přípojky tak vubec nereaguje

Obrázek uživatele patriotcz

myslim že název mi základovky je P4MBMS ale nevím to jistě

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak to nevím, v době tohoto HW jsem ještě žvatlal dudlíka :D :D
Ale co sjem našel, tak deska je kupodivu docela moderní - s775, AGP8x, grafika by tam jít měla, zkus sválně, když tam dáš grafiku a připojíš monitor na tu integrovanou, naběhne to? pak bys jedině msuel tu integrovanou vypnout v BIOSu aby najela ta slotová..

Obrázek uživatele patriotcz

Ten tvuj nápad funguje dík

Obrázek uživatele patriotcz

hele kde přesně je v tom BIOSU ta grafarna ja ji nemuzu najit

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak to fakt nevim u takovédle desky nemam ponětí jak BIOS vypadá, ale bude to někde v Onboard devices a ta grafika bude nejspíš IGP, takže něco takovýhon hledej, možná tam někde bude priorita mezi IGP a AGP a bude daná na IGP a proto ta slotová AGP nenajede.. budeš to muset přehodit..

Obrázek uživatele patriotcz

Tak už to je jedno pač mi odešel komp :D když sem vypl tu grafickou a dal tam tu normal tak ten komp vubec nereagoval na připojení.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.