Po odpojení od WIFI občas nejde připojení přes ethernet

Ahoj lidi

mám takový malý problémek; mám notebook HP 6730s, OS je Windows VISTA HOME BASIC 32bit .. doma mám udělanou sít a WIFI (router D-Link DI-524) .. na notebooku se mi někdy stane, že pokud si sednu ke stolu, odpojím se od WIFI a chci se připojit přes UTP kabel, tak to nejde připojit.. "Sitovy kabel byl odpojen" nenacte se IP..nic, podotykam že se to neděje pořád, když restartnu notebook tak to šlape.. nevíte co s tím? Není to nějaká chyba WIn Vista?
Díky

Dzusikar

Obrázek uživatele tatik

Nemám to teď kde vyzkoušet. Napadá mě jedna možnost. Máte vytvořeny 2 připojení. Když "znemožníte" počítači se připojit přes jedno připojení, zkuste jej natvrdo přes síťová připojení připojit přes kabel.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jo to je pravda, to zkusim, myslíte jako Zakázat WIFI připojení když chci připojení přes UTP ? Díky moc za rady, zkusim to, ale tenhle problém není ani problémem, spíš dumam jakto, že to někdy jde v poho, mám třeba v jednu chvíli připojení na internet přes WIFI a UTP a někdy to blbne no... sem od přírody zvědavej člověk a když něco nefachá tak dumám... :-)

Obrázek uživatele tatik

Měl jsem na mysli připojit se na Internet přes wifi, následně odpojit, najet na síťová připojení a nechat připojit přes síťovku.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.