nefunkční modem router?

zdravím,mladá má doma internet ADSL,normálně fungoval a po bouřce najednou nejede.Za přípojkou má "switcher"?nebo něco takový tam je výstup dsl,zkoušel sem tam dát novej,ale beze změny.Na modemu http://shop.axton.cz/zbozi/micronet-adsl2-modem-router-sp3364f-b/detail.... bliká oranžově kontrolka ADSL.Znamená to že je modem v řiti?Nebo muže bejt chyba ještě někde jinde? Reset nepomáhá a návod od něj nemá:(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

návod najdeme na googlu, pokud zjistíš název..

ano, pravděpodobně odešl router a klidně i zařízení dál.. mě kdysi se stalo to samé, ale neodešla ani brána (router) ani switch, jen síťové karty v počítačích, integrované v deskách.. na desky mi byla uznána reklamace, ale pokud tobě nebude, musel bys koupit za 100 korun nové síťovky.. je ale nejprve třeba zjistit, zda neodešel spíše modem se switchem.. to ověříš připjením jiného počítače..

Obrázek uživatele Jiří Moos

Inspirace možná zde - [url]http://www.pcporadenstvi.cz/node/11247].

Obrázek uživatele Felix487

no typ routeru je hned v dotazu.že by to odnesla sítovka by bylo taky možný,ale na routeru svítí sít normálně zeleně.Ale bliká kontrolka ADSL.Jakože vstupu,tak jestli je chyba v modemu a nebo někde uplně jinde?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, může být chyba i přímo na vstupu, ale vstup k době je jen kabel, který je někde venku připojen na rozvody, které to mohly koupit, ale to bys nebyl jediný a hlavně by to musel dást poskytovatel dohromady.. zavolej mu a optej se zda není problém na jeho straně..

bohužel jinak než vyzkoušením a vylučováním nezjistíš, jestli odešel modem, síťovky nebo obojí..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.