router nekomunikuje s PC (*VYŘEŠENO*)

zdravím,přestal mi komunikovat internet s PC.Mám internet od O2 přes router Hyuwyak.(nebo tak nějak,přesný název nevím)Přestal fungovat,tak jsem jim ho zanesl na reklamaci a dali mi dočasně druhý.Ten fuguje,ale jen přes NTB.Ten jsem měl zapojený přes wi-fi.Podotýkám,že v den,kdy přestal fungovat byla bouřka.Je možné,že mi odešla sítová karta?Je integrovaná,dáse připojit nová.Nejsem žádný odborník,tak nevím.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, možné to je a velmi pravděpodobné.. už se mi to taky stalo párkrát.. a kor když vyplivl i router (Hauwei) tak je jadné, že ten to koupil a od něj kabelem i komp a to buď rád, jesi to v něm koupila jen síťovka, ale pokud ano a neuznali by ti reklamaci, kup si slotovou síťovku za stovku..

Obrázek uživatele b.tony

Jak už jsem napsal,nejsem žádný odborník.Tak se chci zeptat,do kterého slotu mám síťovku zastrčit? :-( Díky za případnou pomoc a radu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

záleží, pro jaký slot je určena (a zda ho tvá deska má !!), standardně je to PCI.. bohužel pokud mi nepovíš, co máš za desku, nemohu ti poradit..

každopádně na krabici karty bude napsáno, pro jaký slot je určena a určitě tam bude i fotka.. na desce by měly být sloty popsány..

název desky je na desce taktéž vytištěn velkým písmem..

Obrázek uživatele b.tony

Dobrá,zkusím tedy síťovku přidat,podle instrukcí,které budou ke karťe dodány.Ale nejprve počkám,až mi vrátí router az kusím se přez něho připojit a uvidím,co bude.Dám potom vědět,jak to dopadlo.

Obrázek uživatele b.tony

Tak byly to opravdu spálené síťové karty.Koupil jsem nové za 100,-Kč a internet znovu funguje.Díky za radu. :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

rádo se stalo :)