Pomoc s výběrem sluchátek

Zdravím, potřeboval bych od Vás radu ohledně sluchátek k PC. Sháním sluchátka, která mají dobrý zvuk a nejsou moc drahá. Budou docela hodně zatěžovaná tak aby nějaký ten rok vydržely. Převážně budou využívaná na hudbu a občas i na nějaké ty hry.
předem děkuji za rady :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ne moc drahé je kolik? :))
1500 například?
jakou mšá zvukovou kartu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

no asi tak :-) zvukovku mám obyč od realteku integrovanou...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to pak nemá moc smysl kupovat drahá sluchátka.. ale třeba Sennheiser HD438.. ty jsem si teď koupil... ale nevím, uši si na ně musí zvyknout, ale hlavně se musí vrátit z reklamace, protože jsem měl poněkud vadný drnčíčí kousek.. reklamace uznána, jsou na cestě, pak je stestnu a dám vědět..

každopádně jsem audiofil, potrpím si na kvlaitní zvuk a myslím, že kdyby ty sluchátka nedrnčely v nízkých frekvencích, hráli na zvukovce Creative X-Fi mX Xtreme naprosto famózně :))

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To já jsem na hudbu taky jatej, ale tu zvukovku ještě docela snesu spíš mě štvou ty sluchátka, který už jsou ve stavu rozkladu(humus zvuk+je drží po kupě kilo izolačky)
takže už bych strašně rád sehnal nějaký se slušným zvukem. Pak napiš jaký tamty jsou at vím co si mám sehnat :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

počítám, že v úterý je budu mít.. opravené.. těšil jsem se že vyměněné.. no uvidíme.. hrály skvěle, jen drněly, snad nebudou.. ale uši si na ně musí zvyknout..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak už máš ty sluchátka? :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo.. poslali mi nový, páč jsem je znova reklamoval.. jenže se mi zdá, že stále drnčej! jsem z toho na prášky.. jako hrajou parádně, akorát uši si musí zvyknout, takže ještě chvíli budou tlačit.. ale teda já chci, aby hrály 100% čistě a ne tohle.. zajímavý je, že to drnčenís e projeví, když zapnu equalizer přímo na zvukovce (použil jsem dvě zvukovky a totéž), ale zdá se mi, že ve velmi specifických případech drnčely trošičku i bez něj..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak to je opravdu nemilé :-( já jsi tedka od mého bratra pučuju jeho sluchátka skullcand a nemůžu si stěžovat je to fakt špice už je omezuje jen ta zvukovka...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak já jsem teď zjistil, že celý problém se skovává v ovladačích zvukovky, ovšem zatím se mi nepodařilo najít nějaký správně funkční.. sluchátka jsou jinak žůžový :???:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jo tak to sem rád, že je máš v pohodě s ovladačema to je někdy těžký... :-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Sám používám také Sennheisery - konkrétně PX200 (na doporučení Adama z našeho týmu) a nemohu si stěžovat. Jsou perfektní jak na hry tak hudbu. Jsou jen trochu dražší a první generace, kterou mám já, se dost špatně shání. Ale dá se. Takže když sluchátka, tak určitě Sennheiser... :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.